Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Tanács: olvasd el az Opus/Konzum stb. papírokról íródott, rally kezdetén készült cikkeket, majd az azt követőeket úgy 1-2 hónapra. Mi érdekük volt megírni? Hol tartanak az árfolyamok most? A konklúziókat vond le egyedül, az is egy jó lecke.
De a világgazdaságnak mi erdeke cikket írni erről? Ha tényleg speKa ha lenne és én mozgatnám tuti hogy most lovetnem ki amikor mindenki a papír ellen van.
Ha elfogadsz egy tanácsot, ne hagyd magad, hogy mindig minden fuvallat új irányba tereljen. Gondolkodj függetlenül a Téged körülvevő, befolyásoló információktól. Naponta 15 alkalommal változtatod a véleményed mindenről, nem szabad.
Sport lett abból, hogy lebeszélik, lásd itt a fórumon is 1-2 ember azzal tölti az idejét, hogy olyan topikba ír amely papírt nem csipázza. :) Hagyd annyiban, törődj bele. Annak idején sok hasonló szitu volt, rally hegyek a semmire és azóta hol vagyunk? Én hét számjegyű haszontól estem volna el 2017-ben ha rájuk hallgatok! Hallgass magadra, tégy úgy és ugord át az egyértelműen rosszindulatú megjegyzéseket. Egyébként tipikus irigység (persze tagadják) vagy merő rosszindulat amikor egy számára érdektelen papírról ír(nak), lebeszélik.
Ti ezt értitek? Múlt héten a Konzum nyilatkozott most a világgazdaság írt cikket. Nagyon a papír ellen vannak. Vagy tényleg igazuk van es speka az egesz. Ha a mostani cikk ellenére is a papír felfelé fog menni akkor néznek csak majd sokan. Itt már mindenki a Nordot beszéli le ahol csak tudja.
Te, mint nem kicsit értelmes és elismert tagja a fórumnak. Részletesen írd le, hol lelted meg a bizonyítékokat. :) :) Egyébként pedig legalább ne zugújságírás témaköréből válogass: 63-ig szárnyalt a kurzus.. hm, volt az 87 is. Tőkeemelés cikk alján: Sajnos szegény cikkírónak azt se sikerült leírnia pontosan, hogy a tőkeemelések kibocsátási értéke mennyi volt. Ez pedig bizonyíték, nem ígéret! :) :)
Nem beszélem le,de nem tagadom örülnék,ha 61en kapnék,ha már tegnap 69en kiszórtam.Az est az más.Ott nyakig ülök benne tavaly szeptemberóta.Várom én is a csodát......
Nem beszélem le,de nem tagadom örülnék,ha 61en kapnék,ha már tegnap 69en kiszórtam.Az est az más.Ott nyakig ülök benne tavaly szeptemberóta.Várom én is a csodát......
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!