Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Na neee :) az hittem megvan: "Voldemort | Harry Potter-karakter | Voldemort nagyúr, vagy ˈvoʊldəmɔrt, születettː Tom Rowle Denem, angol eredetiben: Tom Marvolo Riddle, J.K. Rowling nagy sikerű Harry Potter-regénysorozatának egyik főszereplője. Az AOL Moviefone2008-ban nyilvánosságra hozott listája szerint Voldemort nyerte el a Minden Idők Legfőbb Főgonosza címet, megelőzve ezzel a Csillagok háborúja filmek Darth Vaderét is.Voldemort a sorozat főgonosza, egy jóslat szerint uralmát csak Harry Potter veszélyeztetheti, illetve törheti meg. A varázslóvilágban annyira rettegnek tőle, hogy a nevét sem merik kiejteni, ehelyett úgy emlegetik, mint „Tudodki”, „Tudjukki” vagy „Ő, akit nem nevezünk nevén”. " :D :D
alapvetően nincs papírom, még 24,7-en vettem, de túl hamar dobtam, mert sajnos azt gondoltam speka lesz az egész. akkora forgalom van még a "szarabb" napokon is, hogy az ledöbbent...de most csak külsősként nézve nem olyan, mintha direkt 70 alatt akarná tartani a moderátor?
Rendkívül paranoiás társaság. Akkor érzik magukat biztonságban, ha kvázi házi telefonjuk van. Másrészt, ha akarják most is mindent megtudhatnak bárkiről, csak látszatra kell ügyelniük. Az amerikaiaknak 9/11 kellet, hogy még fingást is ellenőrizhessék. Nekünk elég csak sorolni. Ma nem lesz limit? Bosszus!
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!