Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
szerintem a norvégok tudták hogy a zte kuka, a voda megveszi az upc-t europában. telenor értéke sokat esett mára az elmúlt 1 hónapban. cseh bácsi mielőbb örömmel le fogja passzolni darabokban. kérdés viktoréknak kell-e ezek után még?
nemtudom te milyen moziban ülsz, de általában nem úgy mozognak a részvények, hogy egyik nap szakadnak, másnap meg limittel emelkednek. Lesz még emelkedés, majd akkor írni fogok. Vagy nem, mert amúgy pont leszarom, hogy ki mit gondol.
Van nekem egy régi népi megfigyelésem. Amikor a mészi papírokat beverik, akkor ezt is. Aztán amikor hagyják emelkedni, vagy csökkentik rajtuk a nyomást, akkor láthatóan a nord is kicsit felszabadul és enyhe emelkedést mutat. Hoppá mi? Bár ez semmit nem jelent önmagában, de térjünk vissza rá 1 év múlva.
ehhez annyit fűznék, hogy a fórumos fel és lebeszélés nem nagyon befolyásolja a részvény árfolyamát. Sőt, leginkább semennyire. Ki az aki fórum alapján kereskedik? Grafikonok, elemzések többet mondanak, mint egy fél éve regelt, avatar mögé bújt bróker :D
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!