Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Perszeee! Az vagyok! 10+ éves tőzsdések azt hiszik, hogy minden megírt levéllel egy szàzalékot emelkedik egy részvény àra. :-) Téveszmék színes kavalkàdja...a durva az,hogy nem viccből mondjàk, hanem meggyőződéssel. :-)
Semmi gond! 🙂 Számítottam rá. Nem akarok tolakodó lenni, de ha megadom az email címemet oda elküldöd? Azt is megértem ha nem, semmi baj, csak próbálok tájékozódni. 🙂
Szia Last! Nem Nordos téma, de tudom, hogy itt megtalállak. Olvasgattam a fórumok között. Egy hozzászólásodban írtad, hogy az Est közgyűlésén lesz egy meglepi, ami nincs a napirendi pontok között. Megkérdezhetem mi lesz az, ha nem titok? 🙂
Szia Lasty ! Hát igen :))))) Viszont a 180 naposunk szépen jön fel 41 Huf -nál vagyunk ! :))) A 48 - 49 -es szinten viszont konszolidálódik ! Igaz alacsony forgalommal , de akkor is jó jel !
Jó reggelt! Kíváncsi leszek a mai napra:) tanulás szempontjából mindenképp hasznos lesz, hogy hogyan is alakulnak az idő zónák! Meg persze keressünk pénzt is!
Törölt felhasználó2018. 03. 26. 21:36
Vajon a tőkeemelésből befolyt összeget , mire fogja a cég költeni ? A közleményükben megjelent infó szerint fektetik be a pénzt (reméljük) akkor szép potenciál lesz Nordban !
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!