Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Nem, ahogy mondod! Ilyenkor àltalàban a delikvens bent àll vételen, hogy betojjanak és rà borítsàk. Nem vegytiszta mindig a szitu, de àltalàban a nagy pakkok mindig legyenek gyanúsak.
Szóval nem kell betojni ha az eladó oldalon van (nekem ötös könyvem van) mondjuk a második meg negyedik helyen több tízezres eladó de vevő ehhez képest kevés van. Gondolom ha valaki nagyon el akar adni az úgyis ráönti piacin mint azt a csepelnél láthattuk. Na majd még nézek valami olvasni valót a könyv alapú kereskedéstől is. Az inkább pszichológia. Az is érdekes. Csak legyen teljes a kép :)
Mert mindenki olcsón akar venni és dràgàn eladni. Attól még, hogy valaki venni akar sokat és olcsón, még nem biztos, hogy kap is, ugyanez a helyzet eladásnàl is. Ilyenkor megy a helyezkedés. Ami átformàlja a gondolkodàsodat még, az egy érdekes jelenség. Ha valaki bent àll vételen nagy pakkal, egyàltalàn nem biztos, hogy venni is akar! Ugyanez fordítva. Ezt hívjàk úgy, hogy puffer. Ezt nagyon meg kell értened, hogy tudd olvasni a könyvet és làsd, ki hogyan kívànja manipulàlni a két oldalt, mert ez sokat segít a kereskedésben. Z 49.6 Ft.
Miért van az, hogy a könyvben állnak akkora tételek eladásra és vételre, amekkora forgalom mondjuk egész nap nincs aztán kiveszik, vissza rakják de nem történik semmi. Mire jó ez? Ezt úgy általában kérdezem, nem csak ennél a kis papírnál látom.
én most Fodor László gazdaság pszichológiáját rágom, egy kicsit száraz, de szerintem fogok belőle idővel profitálni... olvasgatunk ezt azt ami marad az ragad...
Köszönöm! Màr egy pàr oldalt olvastam belőle. Igazából olvasok én mindent sorban, ami a kezem ügyébe kerül, aztàn úgyis szelektàl az ember, mit tart értékes irománynak.
a Ben Carlson könyvben is találkozhatsz a Piac Úrral.... csak általánosságok, szerintem jó, de inkább nesze semmi fogd meg jól... a Te kreativitásodon és jó időzítésen sok múlik...
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!