Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Igen, én azért nem adok el pl., mert tartásra vettem, sztorira, ami vagy lesz vagy nem, a jövő eldönti. Ebből az is következik, hogy mindenképpen birtokolni akarok Nordot. Nekem sokkal kisebb kockàzat, hogy látom azt, hogy csökken a nyerőm, minthogy azon kelljen gondolkodnom, hogy hol vegyem vissza, amit eladtam. A harmadik ok pedig az, hogy elég gyenge tradernek tartom magam, nem vagyok Évazeller. Aki pedig béna és kevésbé jól kereskedik, mint szerintem én, az vegye meg az alján és üljön a seggén. :-)
Törölt felhasználó2018. 03. 20. 15:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igen , ebben igazad van ! De ha valakinek napi szinten "beleég" az tudatába a kereskedés , akkor ő amit írtál mind áron kereskedni akar . Kell Neki az inger , a tőzsdei feeling !
Törölt felhasználó2018. 03. 20. 15:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
nekem ? Semmi ! Csak amit írtál 40 -en venni 45 -ön eladni .....igen ez a siker titka , csak sajnos ez nem mindenkinek jön össze ! Lásd a kollégát !
Én nem öntöm senkire. Nem is vagyok nagypakkos, hogy egyáltalán megérezze bármelyik papír, ha túladok rajta :) De abban igazad van hogy nem kell minden áron kereskedni.
Az is egy megoldás, de honnan tudod előre pl hogy melyik a jobb papír? Pl kiugrik innen, átmegy opusba 565-ön, ami aztán beesik 490ig. Lehet nyerni is az ugribugrival persze, de duplán is lehet bukni. Én azért vagyok nyugodt speciel, mert összeraktam egy stratégiai portfóliót több papírból, megfelelően súlyozva és beültem longba. Én befektető vagyok, nem trader, mint zeller pl, aki nem tud megülni egy papírban, hanem pörgeti. Az is egy stílus. A mienk Lasttal, Lievel nem ilyen.
az eladással várni nem tudtál volna ? Miért nem adtál még neki egy kis esélyt , hogy esetleg feljebb megy ? Jobban megközelíti a vételi árat ? Lastdeponak igaza van ! Sajnálom , hogy bukó lett belőle !!!!!!
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!