Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Csehekkel jóban vannak. A mediaworks is attetelesen került be . :) inkább az idotav az ami érdekesebb. Plusz hogy van e a szerződésben tiltás a tovább ertekesitessel kapcsolatban x évig
persze , lehet egy ilyen versio is ! De a mai világban ha nem ér össze és egymásba a farkuk akkor nem nagyon adják át a piaci lehetőségeket még jó áron sem ....sok példa van rá !
A félreértések elkerülése végett fel és le duma ..... így nőt annak az esélye , hogy Nord -ot valahogyan bevigyék ...jobban bevigyék az állami szolgáltatók közé . Pár hete betettem egy hírt ( nem volt nagyon régi ) de ott talágatják , hogy ML-ék melyik mobil cégere , cégekre pályáznak , milyen esélyekkel . Nord is NER , ha nem is veszik meg de remélhetőleg ebből a mobilszolgáltatós (állami ) businessből valami kis morzsa jut nekik is !
Miből gondoljátok hogy ez nem csak egy köztes lépés ? Csehekkel jók a kapcsolataik. Lásd Mátrai erőmű. El tudom képzelni hogy magasabb áron majd atadjak a magyar részt. Direktbe drága lett volna így lehet Hogy a csehek csomagba vették olcsóbban majd ezt a részt lepasszoljak .
Én mindkét oldalon érdekelt vagyok, de Nord részvényem több van. Egyrészt soha nem gondoltam, hogy Mésziék megveszik, mert túl nagy falat, de a halvàny esélyét megadtam neki. Most nagy kő esett le a szívemből, mert ha mégis ők lettek volna a vevők, akkor az én elméletem abba a szent szúràsban megdőlt volna, mert akkor az 100 %, hogy ők lettek volna az àllami mobilszolgàltató. A kitartàs és a remény él tovább, lehet ezen nevetni, nem nevetni, ez az őszinte és szigorúan magàn véleményem. Mindenki ott vesz és ott ad el, ahol akar.
Nem nem. Itt két külön dologról beszélünk. Van a sztori, amiben hiszek és van a napizàs. Arra utaltam, hogy nem daytradelek màr Nordban. Koràbban volt alap pakkom+ napizós pakkom. A napizásaim nem voltak nagyon sikeresek, ezért felhagytak vele, mert egyszerűen nem érzem a papír mozgásàt. Ez személyiség, meg stílus függő, kinek mi fekszik. Valamelyik papírt nagyon érzem és elkapom az alját, ezt viszont nem. Ezért megmaradt az alap nagy pakkom a 26-22 Ft-os vételekkel és màsban trédelek.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!