Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
A Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója a NORDTELEKOM Távközlési Szolgáltató
Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1074 Budapest, Dohány utca 12-14.) kibocsátó
2.200.000 darab, egyenként 10 forint névértékű, 22.000.000 forint össznévértékű
dematerializált, névre szóló törzsrészvényét 2018. március 22. napjával a tőzsdei
kereskedésbe bevezeti és a Terméklista adatait a fenti értékpapírra vonatkozóan az alábbiak
szerint módosítja. Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 58.513.000 Régi adat 60.713.000 Új adat
Lasty .... bár közel járna az ember az igazsághoz . Sajnos akkor csavar van beépítve sokszor az adás-vételekbe , spekulációba , hogy mire kibogozza az ember már rég "elment felette az idő" . Estet még veszel ?
Mindkettőtöknek igaza van. Egy biztos, mindenre vàlaszt kapunk, ahogyan telik az idő. Én mindenből bevàsàroltam, amiket eddig tartani akartam. Nord nekem elvan, enni nem kér. Tartom. Estet vàsàrolok még Opus terhére és vàrom a tavaszt. Részemről ennyi.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!