Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Tudom nem tőlem kérdeztél,de szerintem emelkedik mindenhol. A zakóra nem tennék sokat ,sőt leginkább semmit. Te is olvastad az opit, bolhából csináltak elefántot. Pár ora és mindenki megnyugszik (bízok benne).
A Hódmezővásárhelyi választás adhat még extra lendületet a Nordnak esetleges tőke áthelyezések miatt. Bár ezt az eredményt még nem gondolnám, hogy nagyon figyelembe kellene venni, minden esetre az ML. papírokkal kapcsolatban óvatosságra intheti a befektetőket.
Szerintem be tudsz majd szallni. Kiveve, ha vicces es trefas emberek mozgatjak es mar reggel limitre teszik. De akkor kedden akar savszel. Arra, hogy reggel limiten nyit, szerintem kicsi az esely. Kvazi tudsz venni. Last is szerdara 60ft kornyeket tippel.
Örülök, hogy most hétvégén nem született vagy 100 értelmetlen sírós és vitás kis adok kapok cicaharcos beírás :) Azok a beírások megölték a fórum jó hangulatát
Tegnap nem tudtam beszálni. Lehet hétfőn sem tudok. Utánna pedig már magasabb árfolyamon nagy a kockázata, és így más papír után kell nêznem. A Nordnak ez a nagy problémája. A másik pedig az, hogy nincs biztonságot jelentő fundája. Innentől kezdve bármi megtörténhet. Akár tőke tizedelés is, pl: Humet. Mondjuk a mostani bejelentés talán adhat egy kis bizalmat a cég irányába. Belőlem sosem a rossz indulat beszél, csupán a realitás.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!