Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Megjott mindkét horda ahogy várható volt. A gonosz orkok akik a karrol beszélnek már most illetve a begombazott tundek akik szerint legolas fingja 400ig repíti. Gyönyörű napunk lesz :)
Törölt felhasználó2018. 02. 23. 09:45
Az előző rally 0111 én volt. Most 0222 én bedobtak egy 22millás papírt. Ez vicc. Valóban :D
Lastot becsülöm, mert van kitartása. Meg jókor volt jó helyen és szerencséje volt vagy infója. :) Én is örülnék egy 0-ás beker árnak. :) De senkitúl nem írigylem a pénzt. Keressünk sokat. De kár irreális árakat vízionálni. Vagy lehet, de akkor annak legyen infója. :) A madarak csak az ML Telenor bizniszről csiripeltek.
ilyet ne is írj, mert azt kívánják hogy a tőszdézésből élj meg :D nyilván irónikusan, mert "béna vagy" hogy ezt hiszed. De amúgy én Veled vagyok. óvatosabb duhaj vagyok. fél millió azért félmillió. mikor 30alatt 200-300K falak voltak, de itt kétszer annyin forog a papír... nem szabadna fél milliót látnunk eladva... na mindegy, reménykedünk ettől függetlenül. Csaba szövege meg sajnos inkább elüldöző. ez amikor lejön a rózsaszín köd egy limites nyitótól.... mondom szerintem 100is docogve lesz - ha lesz... az 55Ftos bővítést kib*szhatják az ablakon mondjuk 70nél kitömve mindenkit. de aztán lehet hogy ez elképzelhetetlen. én is szeretném ha 100 fölé menne de nem ettem rózsaszín ködöt.
Ez az angliai mese már évek óta megy, eddig se lett belőle bevétel és másból se, a 100 fontos:-))) mesecég után se. Ezek kizárólag a tőzsdéből, konkrétan belőletek élnek, de még viccesebbek mint a SET-esek. (Global, 22M, 100GBP, 55 Ft:-)
Igen! Itt a lehetőség jövő héten, az összes Mari néni kiszàllhat, legalàbb nem kell majd hallgatni a vonyítàst, meg nem kell majd moderàlni. 😁😁😁 Dobàlja el mindenki, akinek remeg a keze, a sok sirànkozàs eltűnik végre innen, mintha én lettem volna a hibàs ha vett valaki. 😁😂😂😂😂 Ilyenek ezek..
Én fentebb szálltam, de most volt kitartásom nem eladni. És igazat adok azoknak, hogy miért kell folyton károgni. Örülni kellene annak ha valakinek sikere van. Nem.azért vagyunk ott h bukjunk és annak örüljünk. Kitartás mindenkinek.
Nagy kérdés, hogy aki adja, miért adja, hiszen vevő van bőven. Ebből pár napos limitet lehetne csinálni. És a vevőkből mennyi a puffer? Ne kövezzetek meg, nem károgok. Csak hangosan gondolkodom. Aki be volt ragadva az szerintem már dobta, vagy nem erről a szintekről vannak beragadva, hanem 60 körülről. Nekik nem éri meg most adni. Akinek meg lentről van, az miért adja?
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!