Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
,,Éppen ezért egy iparági értesülés szerint, ha Mészáros Lőrinc valóban meg szeretné szerezni a távközlési portfóliót, akkor politikaközelisége miatt nem közvetlenül ő vásárolna, hanem csak a második körben lépne be.”
http://www.traders-software.com/Trading%20Books/ olvasnivalo kezdesnek . idovel letisztul majd a zavar az eroben... "Nyílvánvaló ugye azért messzeségből jött, hogy ki hogyan merre-meddig
mivel, igaz, hogy tél van ,dehát mostmár reméljük elmúlik, és a tavasz
azért a egymásnak az egytekervényekben felvilágosítás egy kicsit, hogy
mit mivel lehet még, meg mit érdemes meg hogyan biztos hogy sok ilyenre
fog sor kerülni"
micsoda katyvaszokat irnak egyesek... /nyero az masok bukoja, es csakis igy .../ . az en sorvezetom a Nordt kapcsan egyszeru mint az ajtoek amikor kiteptek a nordot es 50%ra kitagitottak a napi limitet, akkor nyilatkozta Lezer, hogy a valasztasok utan szukseg lesz egy hazai mobilszolgaltatora/tavkozlesi cegre azt meg mar korabbrol tudjuk, hogy a tozsde prioritas ketto metszeteben van a nord vannak mellekzongek, mint a telenor felvasarlasi kiserlet, de a sztori meg igy is kerek lehet . a tetelesen kidolgozott 'elmelet'et Fonok mar parszor leirta korabban
Tomikám, a szövegértési problémák látod mindig előjönnek. Le volt írva, hogy visszavettem a tőkém már ezer éve. Miért? Mert egy magáért felelős, kockázatmenedzsmentet alkalmazó tréder így csinálja. Na, jó hétvégét, nekem ennyi pont elég volt!
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!