Egyrészről a forgalom nagyon gyér a boltokba. Másrészről boltokat nem csak nyitnak,hanem zárnak is be. Az meg hogy hogy áll a forgalom bővülés azt pontosan nem tudjuk. Mert ugye soha nem a fodrástomat szoktam megkérdezni, hosszú- e a hajam. Magyarra lefordítva nem biztos hogy amit Norbiék mondonak az ugy is van. Sőtt......
Csak azt nem értem, hogy amikor hetente új boltok nyíltak idén, hogy fránya nyúlba lehet, hogy a belföldi értékesítés csak 10%-al tudott éves alapon bővülni? A forgalom nagyon gyér lehet ezekben a boltokban.
az derült ki, hogy mindenről a Budacash + a "szándékosan" rosszat akaró média tehet, meg hogy a hazai tőkebefektetési bizalom (ami amúgy a brókerbotrányok előtt is a padlón volt).......
"Ők egy az egybe félre vezették a leendő részvényeseket a részvényjegyzéskor.
Akkor szó nem volt Agassi-val 1+2 éves szerződésről. Ha érintett lennék a részvényvásárlásba komolyabb összeggel,simán visszavetetném vele 990Ft-on,az indok pedig a tudatos félrevezetés és félretályékoztatás,megtévesztés,saját anyagi haszonszerzése érdekébe."
Kiderült a videóból,Norbi a részvényesek érdekét teszi előtérbe és spórol. Hogy a pofályáról le nem sül a bőr,ez az ember egy lelketlen gazember. Ő beszél hitelrontásról a sajtóval szembe,elsősorba ő az aki sajátmagát hiteltelenné teszi. Mind a nyilatkozataival,és azok helyszínével körülményével.
Semmi gond nincs itt urak, egy hsz az origós cikk alól, meg lehet nyugodni:
"Én nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk mi Magyarok már ezt sem összehozni. Szerintem amit csinálnak bámulatos és jó. Most sem mi döntöttünk hanem a piac. Minél szarabb és olcsóbb valami annál kelendőbb, csak nem nekünk hanem a gazdagabb rétegeknek.Jó példa erre sok van a világban. Gondolom most Mészáros Lőrinc vagy Gázár János megvárja míg leesik 230.- Ft és aztán bevásárol. Lesz ez még 6000.- Forint is, csak egy kicsit később. De hát nem egy évre kell befektetni, hanem 10 re."
Tehát zsákolni, aztán 10 év múlva 6000-ért eladni.
Csak akkor nem tudom, az Otp hol lesz...120ezernél? :)
KEG 2.0, CIG 2.0 ..., meg az a mármitudoménhogyishívták cég, ami idén csődbe ment a kötvényei miatt, és legvégül valami ruszkitól várta a megváltást a menedzsment. Na, abból is 2.0...
Tanulság: nincs, nincs, nincs, nincs új a Nap alatt! De hányszor és hányszor és hányszor bebizonyosodik... Újra és újra.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)