"Egy olyan embert tudtam megnyerni három évre az Update nagykövetének – sőt, üzlettársamnak –, aki nagyon különleges. Magyarország ezeréves történelmében ugyanis ilyen erős ember nem állt magyar cég élén."
Már nem is áll...
"Akkoriban sokat lehetett hallani az együttműködésről, amelyet komoly sajtótájékoztatón jelentettek be, és amely értelmében állítólag félmilliárd forint üthette Agassi markát."
ÉS MI LESZ AZ 500 MILLIÓVAL, A KISBEFEKTETŐK PÉNZÉVEL??
Mert gondolom Fagasszi nem adja vissza, csak lelép......
"1. Szeretek kockáztatni, ez a részvény pont belefér abba, hogyha bejön, akkor többszörözöm a tőkémet, ha nem, akkor pedig csak keveset buktam :) De valahogy ezt a bukás dolgot nem tudom elképzelni."
"5. Azt írtam 1000 forint felett érdemes venni? Akkor 355-nél egyenesen kötelező."
"7. A részvényben én nem pár hónapban gondolkodok, lehet az is, hogy lesz benn még esés, de már közel kell lennie az aljának."
"Agassi, mint az Update reklámarca fontos része volt a nemzetközi terjeszkedésnek, sőt, korábban arról is szó volt, hogy a híres teniszező részesedést is szerezne Schóbert vállalatában.
A nagyívű nemzetközi terjeszkedés azonban eddig elmaradt, a részvényárfolyam a kibocsátáskori 990 forintról mostanra 370 forintig esett."
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)