Nem nagyon szoktam szemèlyeskedni,sőt ha kritikát kapok azt meghallgatom ès amennyiben igaz,el is fogadom.De Te olyan kis póni lovon ülve, osztod az igèt,hogy a viccnek is gyenge.A legkomolyabb,hogy azt írod hagyjanak dolgozni!!.Te vagy a fizetett felbeszèlő, szakpszichológus?!
Ès,akkor egY pár gondolatot a rèszvènyről.A múlt heti 420 pont körül átlag,engem nem lepett meg,sőt inkább megnyugtatott! Èn azon az állásponton vagyok,hogy ezen a szinten èpüljön ki egy Burj Khalifa nagyságú támasz,(ami június vègèig is eltarthat) Viszont utána júliusban,több ,olyan napra számítok,amikor egymást ,követik 1%- 2%-os emelkedèsek.Szèpen lassan ,de biztosan. Jó kereskedèst mindenkinek,ès hajrá OPi, Ès termeszetesen a vasbetonból ki ne maradjon a vas,mert anèlkül nem lehet szilárd alapot èpíteni.
A szerèny kèpessègekkel megáldott riportert megkèrdeztük,aki más szakterületen egy halvánnyitt jobban teljesít (Matematikuskènt),mikènt juthat tovább a MAGYAR válogatott a 2024-es futball európa bajnokság 'A' csoportjából a megszerzett 3 pontjával. Kèrtünk tőle a egy kèpletet,amire azt a választ kaptuk,hogy sajnos ilyen nem lètezik! Viszont megjegyezte a labda kerek,akárcsak a Magyar miniszterelnök ès nagy szükség lesz arra a bizonyos X faktorra ,amit szerencsènek neveznek. Vagy ezekre az eredmènyekre: 'B' CSOPORT; SPANYOLORSZÁG -ALBÁNIA OLASZORSZÁG-HORVÁTORSZÁG NYER SPANYOLORSZÁG ÈS OLASZORSZÁG 'C' CSOPORT; ANGLIA-SZLOVÈNIA DÁNIA-SZERBIA NYER ANGLIA ÈS DÁNIA 'D'. CSOPORT: HOLLANDIA-AUSZTRIA FRANCIAORSZÁG -LENYGYELORSZÁG NYER HOLLANDIA ÈS FRANCIAORSZÁG 'E' CSOPORT; TELJES KAKKUTTOJÁS SZLOVÁKIA-ROMÁNIA UKRAJNA-BELGIUM DE NYER ROMÁNIA BELGIUM 'F' CSOPORT; GRÚZIA-PORTUGÁLIA TÖRÖKORSZÁG-CSEHORSZÁG NYER PORTUGÁLIA ÈS TÖRÖKORSZÁG MATEMATIKUSUNK FELVÁZOLT MÈG NÈGY LEHETŐSÉGET,AMI Magyarország kedvez. De a leírtak van a legnagyobb valószínűsège. Tudom nem foci topic,de a sport mindig összehoz mindenkit.Sok szerncsèt a csapatnak,mert sajnos mÁr nem rajtunk múlik.
A MUNKA! Aki ebben kételkedik soha nem dolgozott keményen csak lébecolt mástól várja a megoldást.Önálló gondolata sincs mindenre alkalmatlan senki nem mer vállalkozni csak a szája jár.Nem saját magát hibáztatja hanem másban keresi szerencsétlenségének az okait.Kopjatok már le rólunk és hagyatok dolgozni.Legyetek Szerencsések!
Aha! Tisztul a kép. Vagyis a pár napos cikkben az eu a korábbi felvásárlást hagyta jóvá! A Fortenova cégbe 2023 decemberben vásárolta be magát, mint legnagyobb tulajdonos az OpenPass. Ezt hagyta jóvá most az eu. Mivel azonban továbbra is jelentős tartozása van a cégnek, ha jól értem megint eladnák, továbbadnák, vagy adnának el belőle és arra mentek most a vételi ajánlatok. Ebben szerepel ML ajánlata is. Akkor még bármi lehet.
NEW OPUS GLOBAL