Jó éjt Opus részvényesek! ✌️✌️✌️ Ne idegeskedjetek! Esti mesének elalvás előtt küldöm Kiskópénak és 1221-nek a kedvenc meditációs videómat. Az autóban: a teljes énekkar a topikból. https://youtu.be/YM4Je1oLCP8
GruppenRichGirl. Azt hol tekeregtél 8.-a óta? Emelkedésben máshol kószálsz, utoljára 240-nél voltál itt. Azóta lefőtt a kávé grazban? 50fillér esésre meg felhergeled magad teljes idegállapotba. Egyébként szép a vers. Reggel is betehetnéd. Nem tart már soká ne aggódj. Lassan olyan szintekre érünk ami kiegyenesíti a csakrádat, azt csikungolhatsz tovább a deltában meg a levesben ha lejár a tiltásod.
Loool! Nem mindegy Neked? Attól még maradsz kitömött szertári sas, mint a többi. 😂😂😂☠️☠️☠️😂😂😂
Piac bezárt!Térdre! Imához! Gyuri, 1221, Buk-szopoli nevében, Amen. A mi Urunk, Orbán kegyelme, Mészáros Úr szeretete és a Shortosok egyesítő ereje legyen mindnyájatokkal.És a te lelkeddel.Testvéreim! Vizsgáljuk meg számláinkat, és bánjuk meg vételeinket, hogy méltóképpen ünnepelhessük a hajléktalanok szent titkait!Gyónom a mindenható Istennek és nektek, testvéreim, hogy sokszor és sokat vettem ebből a szarból, piacin, limitáras megbízással, higítással és minden megtakarítással: én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem. Kérem ezért a Boldogságos, mindenkor Szeplőtelen Bétgyurikát, az összes angyalokat és szenteket, és titeket, testvéreim, hogy imádkozzatok érettem Soroshoz, a shortos Istenünkhöz.Irgalmazzon nekünk a mindenható Isten, bocsássa meg vételeinket, és vezessen el az örök beragadásra.Amen. ✌️✌️✌️
Fiúkák el sem hiszitek, hogy az Opus mennyire a spekák játszótere! Lehet itt olvasni más fórumokon, hogy ki hogyan kereskedi le, van aki 280-nál egyben borított 100K mennyiséget, van aki ma támasztotta 270-nél, mert az ő TA-ja szerint mennie kell még. Regi 13 felhasználó szerint: Lehet még szeretne 1 kört, én már most nem veszek belőle csak adok, nehogy rám romoljon ez a szutyok opus.............. Majd idővel biztos lesz megint jó beszálló. Most is Lehet válogatni BUX ban jobbnál jobb prémium papírok között Ezek a fickók mennek egyik részvényről a másikra azokat szépen megmozgatják, letrédelik. Ők mozgatták a Masterp, Rábát is. Nagyon ügyes tréderek ezek.
Mesélj mennyit buktál az Opuson anno? Egyértelmű hogy ezért vagí ennyire frusztrált. Az írásaidból látszik hogy egy megkeseredett, sértődött nagybukót realizáló kisbüfi vagy aki visszajár kísérteni.
NEW OPUS GLOBAL