nyrt esetében piacra dobja, zrt esetében nehezebb az eladás. A vagyonelemeket nem viheti. De mivel a Zrt , Kft részesedéséből kiszáll, annak ára lesz nem ?
Az én értelmezésemben ez nem azt jelenti,mint egy zöldséges piacon,hogy viszem a csomagot haza,mert az az enyém /kifizettem/ ,hanem tulajdonosként,részvényesként tovább ,immár önállóan szerepel a ráeső hányaddal! A részvényeket értékesítheti de vagyonelemeket nem vihet.Ha nem így lenne akkor nagyon nagy gáz volna,mert ezt tőzsdei céggel nem lehet megcsinálni. A bizonytalanságot nyilván meglovagolják a szerencsejátékosok,pl,Erste is,nem hiszem,hogy ezt nem használják ki a long certi kiütésére. Én is gondoltam,hogy nem megyünk le addig,de sokkal erősebb papírokkal is megcsinálják,mért pont az Opus úszná meg. Valami bölcs ember mondá vala,széllel szemben lehet,de nem éri meg !
A BANK RÉSZVÉNYEIT TÖBB MINT EGY ÉVE, 2019 JÚNIUSÁBAN VEZETTÉK BE A BUDAPESTI ÉRTÉKTŐZSDÉRE AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG - ÁLLAMI TÁMOGATÁSÉRT CSERÉBE TETT ÉS A BANK ÁLTAL 2019 VÉGÉRE TELJESÍTETT - ELŐÍRÁSAINAK MEGFELELŐEN, AZONBAN MIND A MAI NAPIG EGYETLEN ADÁSVÉTEL SEM TÖRTÉNT A TŐZSDÉN A BANK RÉSZVÉNYEIVEL.
Nos az asszonyt nem kell kifizetni ? Az OPUS tekintetében ez már lezajlott, nagy kérdés, hogy a gyerekek mit kezdenek az OPUS részvénnyel ? Eladják, vagy osztalékot akarnak majd ....
https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/tender-epitoipar-szabadics-meszaros.714292.html NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft A fenti cikket elolvastuk, 3 milliárdot megnyert Szabadics, ugyanakkor : 2020. szeptember 12. szombat, 13:40 Drasztikusan nőtt egy közmű keretszerződés összegeAz eredeti 70 milliárdról 105 milliárd forintra emelete egy víz- és szennyvíz beruházásokra kötött keretszerződés összegét az NFP. A munkát a NER-közeli, közbeszerzéseken gyakori nyertes cégek végzik.A nyílt tender módosítását az ajánlatkérő NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben. A 2016 szeptemberében kötött 70 milliárd forintos keretmegállapodás az észak- és közép-dunántúli térségben megvalósuló víz- és szennyvíz beruházásokra vonatkozott. A finanszírozó az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) volt.A tendert akkor a következő cégek nyerték: Colas Alterra Építőipari Zrt., Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft., Swietelsky Magyarország Kft., valamint a Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt. A keretösszeg 105 milliárd forintra emelését a következőkkel indokolta az NFP: a keretmegállapodás alapján lefolytatott versenyújranyitásos eljárások alapján megkötött egyedi szerződések teljesítése során felmerült pótmunkák, amelyek az egyedi szerződések módosítását is maguk után vonták, a keretbe további projektek kerültek be, végül szerepe volt az áremelkedésnek is. Vélemény : Szóval a NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft még fog kapni ML
NEW OPUS GLOBAL