Szerinted nézzük meg azt a köcsögöt?/babgulyás/ mert Buzsért még csak,csak.:(
Törölt felhasználó2017. 04. 17. 12:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
török ügy:
"Manferd Weber, a bajor CSU elnökhelyettese a ZDF német országos köztelevíziónak a vasárnapi szavazás után azt mondta: az uniós állam- és kormányfők április végi találkozóján át kell értékelni az EU és Törökország kapcsolatát.Szerinte komolyan meg kell vitatni azt az "élethazugságot", hogy Törökország az EU tagja lehet. A CSU szerint le kell állítani a csatlakozási tárgyalásokat ésle kell venni a napirendről a török uniós tagság ügyét."
lassan ugyan, de kezdenek ébredezni a rózsaszínpónis álomból.
pusztan jeleztem, hogy a narrativad tenybeli tevedeseket tartalmaz, a rendezvenyt megvedte a rendorseg, hogy te milyen messzire es milyen vad osszefuggesekre jutsz, azt meghagyom neked, oszinten szolva gyakorlatilag egy szavat sem ertettem annak amit valaszul irtal
Egyebkent kivancsi vagyok, hogy te kessel, Molotov-koktellal, es tankkal tamadoval szemben, milyen eljarast, fegyvert, fellepest tartasz aranyosnak? Tegyuk fel, teged megszurnak kessel, 100kg-os betondarabbal eltorik a csontjaidat es Molotov koktelt dobnak rad, akkor mit teszel? Megsimogatod a buksijat? Jogerzeked mit diktal, mi az aranyos fellepes ez esetben?
U.i: tovabbra is igaz, hogy-aki akart, az bantodas nelkul elment es meguszta-ez a resztvevok tulnyomo tobbsegere igaznak bizonyult
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)