Normális, de az egyetem gazdálkodásáért felelős kancellár CSAK magánvéleményét fogalmazhatja meg ebben a kérdésben.
Az egyetemisták pedig érett felnőttek, hiszen elmúltak 18 évesek, kefélhetnek, cigizhetnek, ihatnak, szavazhatnak.
Kérd meg az engedélyt a buzi kancellártól :DDD
Az ELTE kancellárja, Scheuer Gyula közleményben figyelmeztette az egyetemistákat, hogy amennyiben tanórán kívüli eseményt, közösségi programot, rendezvényt kívánnak tartani, azt mindenképp az ELTE szabályzataiban még 2015-ben rögzített módon tegyék.
Noooorrrrmmmmáááááállllllliiiiissssssssssssssssss???????
link
Hát mutassátok meg!
Nagyon érdekes, hogyan lehet az effajta gyakorlatot büntetlenül végezni. Gyakorlati tanácsot is tudsz adni, meg azt is hol szerezted a tudásodat ebben a tárgyban?
Igaza van a Parlament vezetőjének. Aki ilyenre képes, az az országra is veszélyes. Tordai Bence még a nevét sem érdemli meg, de ha ennyivel megúszta az Kövér László emberségét dicséri szemben a szóvivő galád viselkedésével.
Ennek a szóvivőnek kitelt a becsülete. Sohasem való az ilyen ember, még látogatónak sem az Ország Házába!
Tévedésben vagy én neked válaszoltam! Az amit Dénes írt "azt tapasztalta" tehát egy megállapítás. A tiéd egy kiemelés, két össze nem függő fórumos beírásból, amit tényként kezelnél.
Nagyon felhúzta magát Kövér László házelnök azon, hogy a Párbeszéd szóvivője a héten miniperformanszot hajtott végre, és kiplakátolta Orbán Viktor parlamenti dolgozójának ajtaját.
Ruszkik haza
link
"Vannak akiknek ez a viselkedés tetszik, mert maguk is ilyen csőcseléknek érzik magukat, nehogy kiközösítés várjon rájuk."
Olvass vissza, mielőtt égeted profdenest.
"Én azt tapasztalom, hogy nő a gyűlölet, mind a két oldalon ÉS ez jó, mert a front két oldala így nem enged át senkit."
(profdenes
#1074)
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)