Bocsi, így indul a cikk:
"Orosz Anna, a Momentum nevű erőszakszervezet elnökségi tagja"
Hol erőszakszervezet? Bicskanyitogató újságírói stílus. Ja, és hazugság. Az első mondatban.
Erről is csak a CIA tehet, aki mint az USA személyi testőre elzavarta őket a lakóhelyükről,mert élhetetlenné tette a lakóhelyüket, hadianyaguk selejtezése közben! Azóta aktívak a muszlimok!
Na és ezt az aktivitást szeretnék(szeretnéd?) ,mind-mind a templom egere Oroszországra és vele együtt Putyinra kenni!
Tudod te is, hogy kell egy ellenségkép (lásd az orbánit, amit terjeszt a méjstrém média!) amivel etetni lehet a meghekkelt lakosságot, akikkel elhitetik, hogy demokráciában élnek!
Mondj még ilyeneket! Ezeket én is szeretem olvasni, csak másként értékelem a jelentésüket mint feltételezed!
Ilyeneket én nemcsak a Putyinról és Szovjetunióról tudok!
Szokásom helyettesíteni a KGBt a CIAval. A Szovjetuniot az európai UNIOval, sőt még az USAval is! Nagyon sokszor hasonló eredményeket ad a megfigyelésem! Csak a szavak változnak, de az értelmezésükkel nincs gond!
Nem volt soha kgb-s, nem is hemzsegnek a környezetében az ex kollégái és a Szovjetuniót sem restaurálja. Ezek is kitalációk gondolom.
" Putyin egyenlőre a Földön jár!"
Méé fog vízen is?
Azért, mert Putyin sohasem volt az aminek feltételezted és feltételezed!
A te Putyinod egy kitalált személyiség, akit a méjstrem média teremtett, semmi köze Oroszország jelenlegi vezetőjéhez! Csodákat várhatsz, de azt nem Putyintól! Putyin egyenlőre a Földön jár!
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)