Üdvözlet!
Kb 2-2,5 éve vagyok a PF és fórumának olvasója kisebb-nagyobb intenzitással. Csak mostanában szólok hozzá 1-2 dologhoz, de egy kezemen meg tudnám számolni hányszor. Persze, ahhoz még több tapasztalat kell. Meg kell mondanom, elég kiábrándító tud lenni, mikor több oldalon keresztül élnek társasági életet a T. fórumozók. Igen csak résen kell lenni, ha vmi hasznos információt akar vki elcsípni. És ez csak egy oka a laposodásnak!
Kb 2-2,5 éve vagyok a PF és fórumának olvasója kisebb-nagyobb intenzitással. Csak mostanában szólok hozzá 1-2 dologhoz, de egy kezemen meg tudnám számolni hányszor. Persze, ahhoz még több tapasztalat kell. Meg kell mondanom, elég kiábrándító tud lenni, mikor több oldalon keresztül élnek társasági életet a T. fórumozók. Igen csak résen kell lenni, ha vmi hasznos információt akar vki elcsípni. És ez csak egy oka a laposodásnak!
Nekrológ
Legalábbis az volt egyszer, h most mi, azt nem tudom.
Bár volt a tf és a thir is mellette annak idején, és a komolyabb arcokkal jellemzően ott futott össze az ember, valahogy az egész felület, meg a kezelhetőség, a hírek közelsége... idehozta az embereket.
Tehát sok ember volt itt, mindegy milyen színvonalon, egy dolog közös volt. Mindenki a tőzsde miatt jött ide.
El nem tudtam képzelni olyan gyj napot, amikor 0:00 és 0:30 között az érintett részvényre egy azaz egyetlen egy beírás se érkezik az eredménnyel kapcsolatban.
És akkor pl itt van a mai este, tele van szemetelve a fórum mindenféle ökörködéssel, de az, h jelentett a richter, az égvilágon senkit nem érdekel. Emellett jelentett az ANY is. Az se. Meg jelentett a rába, arra volt 3-4 hsz elbújva a sok hülyeség között.
Ezek után - nem csak ebből - sok következtetést le lehet vonni, de vonjunk most csak le egyet. A mostani játékosállomány minden szempontból megérett egy formás ki medvepiacra. A bika termelte ki őket, a medve falja föl. Nem lehet másképp, szerencselovagok, nem tőzsdések.
Tisztelet persze a kivételnek,
volt egyszer egy fórum