7 évvel ezelőtt is túl nagy támadási felületet adott volna a diktatúrát kiáltóknak,inkább eltűri őket.Azért ha belegondolsz milyen hamar feledésbe merült a máltai oknyomozó újságírónő felrobbantása,annál a Máltánál akik egyedüliként teljesítették a kötelező kvótákat!! ,ahol óriási demokrácia van,mégis megtörténhetett egy ilyen merénylet,nálunk pedig ahol diktatúra van kesztyűs kézzel bánnak a tüntetőkkel,ellenzékkel,újságírókkal,ezért nevetek én hangosan fel amikor Orbánt diktátorozzák :))
Es azota sincs egy jobbos biro sem es egy ugy se jut el hozzajuk. Persze hitegesd magad hogy a balos birok miatt. Akkor mszp alatt hogy a fenebe nem lett leultetve az osszes fideszes ezen elfogult birok altal?
ez hogy lehet?? én azt hittem egy demokráciában független az ügyészség és a bíróság is...bár most olvastam, hogy Handó visszaélt a hatalmával...akkor ő komcsi ezek szerint?
Simeone leírta a lényeget, de vannak egyéb okok is: az igazságszolgáltatásban még mindig jelentősen beágyazott az a generáció amely a Kádárrendszerben kezdte a pályát fiatal bíróként/ügyészként. ezek között sokan vannak akik részrehajlóan ítélkeznekd és felmentik vagy enyhébb ítéletekkel ajándékozzák meg a balos politikusokat, ha azok bíróság elé kerültek ha el hiszed ha nem ez így van, jöhetsz Polt P-rel hogy az is megéri a pénzét - lehet hogy megéri, DE a másik oldalnak még mindig több beépített embere van az igazságszolgáltatásban!
Szerintem azért,mert a fidesznek jó ha ez a félkegyelmű a politikai palettán marad.Elvesz 6-9% szavazót az ellenzéktől,és nem hagyja egységesíteni őket,ez kétségkívül Feri bebörtönzése ellen szól.
most tudom, hogy mi a helyzet, de 7 évvel ezelőtt megtehette volna...most nem lenne gondja pl Simicskával, meg ezekkel a kisembr számára felfoghatatlan eu milliárdokkal..
Amúgy hogyan lehet az, hogy 8 év 2/3-ad uralkodás után Gyurcsány még mindig szabadlábon van? :) Erre az Orbán-pártiak nem tudtak semmi kézelfoghatót se mondani. 2014-ben is rákérdeztem már, akkor is csak hümmögés volt.. 8 év után is? :)
Azért mert "nem nyúlhat hozzájuk",ugyanis akkor még nagyobb diktatúra lenne Magyarországon :),ugyanis tudjuk már most is az van,mi lenne ha még lecsukatna pár ellenzékit hazaárulás,korrupció vádjával, jújj gondolj bele mi mindennel kiabálná tele a világot a ballib média....Na ezért nincsenek ilyen vizsgálatok,vagy ezért hagyják provokálni a rendőröket gumibotozás,szemkilövetés helyett,pedig amikor demokrácia volt, ugye ez megengedett volt :)))
azt nem értem, hogy a dicső vezéred át tudta írni az alkotmányt 2/3-dal, de akkor már miért nem számoltatta el a corrupt libsiket a megfelelő törvények meghozatalával..pl vagyonosodási vizsgálat a családtagokra is akinek mentelmi joga van az elmúlt 5 évben
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül