hogyne ha nem lépnek vissza ha visszalépnek szinte mindenhol veszít a fidesz nemde? én nem szeretném, jobb lesz látni rövidesen a megszorításokba belebukó fideszt, hogy egy életre eltakarodjanak
"ha nem a fidesz nyer, jobb lesz az nektek? -Több lesz a fizetésetek? -Jobb lesz a közbiztonság? -Jobb lesz az egészségügy vagy az oktatás helyzete? -Több lesz a családi kassza bevétele?" Ha gondolod én válaszolok: 1. Nem lesz több a fizetésem mivel az tőlem függ. Fidesztől se lenne több. Az hogy mennyit adózok belőle arról szólhat a dolog. Jelenleg ha pl az LMP nyeerne NEKEM kevesebbet kéne adóznom. Mégse ez alapján döntöm el a szavazatom mert tudom hogy egy reális mennyiséget KELL adóznom ha normállis állami ellátást szeretnék. De akkor el is várom hogy legyen normális elllátás és hogy azt ne nyúlják le. 2. A közbiztonság szerintem Magyarországon elég jó. És nem volt rossz a Fidesz kormány elött se. Nem egy svájc az biztos de Magyarország szerintem elég biztonságos ország már jó pár éve. 3. Nem tudom. Változtatni kellene sok dolgon ami jelenleg 8 év alatt nem sikerült. Új épületek vannak EU pályázatok alapján de amiket hallok a benti állapotokról az néha nagyon siralmas. És nem az a megoldás hogy még több pénzt öntsenek bele. Sok esetben már rég elkéstek mert a jó munkaerő kiment és itthon sok esetben csak olyan maradt aki emberileg nem oda illő. Apám mentős és néha azért mesél storikat amitől ledöbbenek. Ő is mondja hogy az ilyeneknek hiába adnánk 3-szoros bért. Annak kellett volna aki jó munkaerő volt csak hát azok már pár éve kkint vannak. 4. Lásd egyes pont. Mellesleg a kormány bíralatok között a legtöbbször nem is ezekről van szó, szóval esetleg foglalkozhatnánk azokkal. Pl: miért hazudik nekem a kormány mmilliárdokból a saját adóm kárára és tájékoztat félre vagy kampányol? Miért nincsenek normális fékek és ellensúlyok, ellenőrzések a túlkapások ellen? Miért Teljesen elfogadott haveri kezekbe kijátszani közpénzmilliárdokat? Szociknál se tetszett akkor miért tetszen a Fidesznél? Csak azért mert Fidesz? Sorolhatnám még de azthiszem érthető a mondandóm.
Republikon mérés március 22. (nem kifejetetten Fidesz közeli közvélemény kutató): "A mostani kutatás szerint a jelenlegi kormányzópártoknak 127 képviselője lehet majd a parlamentben, hattal kevesebb, mint ahányan a kétharmados többséghez szükségesek, és kettővel kevesebb a mostani számuknál. Az MSZP–Párbeszéd 26 képviselői helyre számíthat az országgyűlésben, a Jobbik 22-re, a DK 16-ra, az LMP pedig 8-ra. A Republikon szerint a Fidesz 87 egyéni választókerületben nyerhet a Fidesz, az ellenzékiek pedig 19-ben. Ezek közül 18-att a baloldali ellenzéknek jósol a kutatóintézet, egyet – a gyöngyösit Vona Gábor pártelnök révén – pedig a Jobbiknak."
Tehát ez egy cenzúra nélküli topik, ahol csak szidni lehet a fityeszt...értem! Tényleg kell neked a Gyurcsány! Hidd el, ha minden eddigi jót megtartanak (csak a jót), felőlem Feri is lehet újra a miniszterelnök!
"szerinted nem minden pártnak az a célja, hogy hatalmon maradjon?" Nem. Például olyan pártnak, ami soha nem volt hatalmon a célja nem lehet a hatalmon maradás. El kell, hogy szomorítsalak de ahhoz, hogy egy pártnak a céljává válhasson a hatalmon maradás ahhoz előbb meg kell szereznie a hatalmat. (Ez a jelenlegi ellenzéki pártok legnagyobb problémája...) "és igen, a balosok mindig sokkal többet adtak, eleve erről szól a baloldal" ;-)) jajjj
ja, az is tetszene, hogy mások fizessék ki a te jóváírásodat igaz? 40 százalék alatt van a kiszes fideszed, nem rajtatok múlik, hogy most bukik vagy sem ahogy 4 éve sem rajtatok múlott nincs semmiféle többségi támogatása sose volt - az már csak a hab a tortán, ha levonom a kdnp-t még ennyi sincs
Orbán így beteg úgy beteg ti állítják!! Akkor Kondrád Gy. író miket írt róla--> Aztán már ez tényleg sok... SZDSZ Író fenomén teljesen kivetkőzött magából Na kérem ez a NORMÁLIS!! Nagy Bandó még eln. kért annyi gerinc volt benne!! Veri a FELESÉGÉT Ha ez a Fehércseléd Szél B. nem áll be közéjük a másik úgyanott lealjasítja SZÉT HARAPJÁK A TORKÁT!! Dehát így kell ezt!!
ember abból lehet osztogatni, ami van a kiszes fidesz beleszaladt a globális fellendülésbe a negatív kamatokba és soha nem látott mennyiségű eu pénzbe - MELYIKHEZ VAN KÖZE? sorold fel légy kedves és tedd hozzá, hogy elment 500 ezer DOLGOZÓ - nemcsak hazautalnak, hanem a munkanélküliséget sem növelik
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül