minek mondjam ? 1: az én szavam lepkefing ! 2: tény h merkel meghivta az arabokat , ezt mindenki elismeri/tudja ! , az általad számolt 20e , az 4x-es szorzoval számolt mennyiség ! , ugyanezen lokikát követve merkel már 6milliot hivott be ! igaz ? , jol számolok ? 1,5 x 4 = 6 mill :)) mivel tözsdei portál , szted a munkaerőTULkinálat milyen változást hozna a béreknél ?
A 2006-os zavargásokat vontad kétségbe, erre hoztam forrást. Most azt kéred, hozzak arra, hogy a választások miatt-e. Következő az lesz, hogy vegyelek feleségül.
Igen elismerem, hogy ez durva volt egy kicsit (bocs), de már nagyon nehezen viselem a sok sületlenséget, amivel embereket próbálnak/próbáltok bemocskolni minden bizonyíték nélkül. Az nem bizonyíték, hogy xy média megírta, mert egy másik xy média meg pont az ellenkezőjét bizonyítja. Ha egy baloldali média azt állítaná, hogy Orbán maga az ördög és csak azért visel cipőt, hogy ne látsszon a patája, szerintem azt is teljes mellszélességgel támogatnátok mindegy, hogy mit mondunk a Fideszről, csak rossz legyen :(((
Ezt Orbánéknak mikor mondod? Tudod: befogadtak 20000 kötvényes, meg a kvótát 3-szorosan túlteljesítve bő 4000 muszlim migránst. + az állampolgárságot kapott ukrán bűnözők.
mint a szlovákok Akkor Ő rájuk nem is számíthatunk szavazáskor? Én tőlem mit magyar oda szavaz ANYAORSZÁGBA!! Mért is Olyan egyszerű vissza ellenőrizni!!Na van erre péda azé!!! Persze,hamisnak állítanák be magukat Renszer úgyis kilöki!! a másik ezeket ELŐÍRT feltételeket,hanem teljesítik Bizonyítani kell!!! De most ébrednek FEL...CSAK VAN EGY SZŰRŐ!!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül