Mindjárt ítt a KORLÁT NÉLKÜLI KVÓTA SZAVAZÁS!!! Migráció beözönlés csak egy karnyujtásra van Jó értem én Ti nagyon bíztok a pártotokba,, akkor nem gond!!!! Hagy pusztúljon a magyar!!!
Nézzük ugyanezt GDP arányosan is: . - A kimutatott államadóság 2010-ről mára kb. 80%-ról kb. 75%-ra csökkent. Hurrá. A Fidesz propaganda és a Fidesz hívek eddig jutnak. DE: . - Elment a teljes MNYP: GDP 10%. . - Csökkent a devizatartalék: GDP 10-12%. . - Még nincs az államadósságban, de bele kell számoljuk: Eximbank trükk miatti korrekció GDP 2-3%. Az EU már rég elmeszelte, de ez a csoda kormány csak a választások után számol majd így. Hasonló korrekció simán elképzelhető még az MFB miatt is. . - Nincs az államadósságban: Paks 2. hitele GDP 12%. Mivel ez is az Eximbankhoz hasonló trükk, simán elmeszelheti az EU még ezt. De tök mindegy, hogy papíron, hova kell sorolni, gazdaságilag az államadósság része.
Ezt már ezerszer megbeszéltük,hadd ne kelljen megint bemásolnom pontról pontra mennyire igazak a nemzeti konzultáció állításai,és amit szó szerint nem írt le Gyuri bácsi a 6 pontos tervében,a többi logikusan következik belőle.
A kettős mérce ott van, hogy az állami szerv ezért egyedül a fideszt nem büntette meg. Tanulság? Az állami szerv a fidesz zsebében van. Mindenki tudja, csak valaki nem szeret beszélni róla.
Nem,nem azt írtam,hanem kiragadtál a szövegemből egy részt amivel meghamisítottad a szöveg valódi tartalmát.Ezt hívják hamisításnak,amit gyakran használsz,ha nem tudod megcáfolni a veled nem egy oldalon lévő felet.Undorító viselkedés,és gyerekes is egyben.
Persze,hogy az is törvénytelen,csak segíts már hogy van az, ha arról van szó,hogy lop a fidesz,de amúgy az összes ellenzéki politikus sem különb ebben,akkor már csak a fidesz lop,és az nem menti fel őket,hogy lopnak,de az ellenzéket most felmenti,hogy a fidesz is törvénytelenül plakátolt :) Kettős mérce?
Ahogy azt is többször leírtam már pontról pontra, hogy a nemzeti konzultáció hol állt mást, mint ami a Soros-írásban van. Eredeti szöveget beidézve, gyengébbeknek magyarra lefordítva. Azzal, hogy valaki magyarul sem érti meg, nem tudok mit kezdeni.
Nem bemásoltad,hanem meghamisítottad,mint oly sokszor már! Akkor másolnád be,ha betennéd a hozzátartozó linket,de azt nem mered betenni,mert akkor lebuknál,hogy megint hazudtál rólam! Szánalmas!
"Teljesen nyilvánvaló,hogy pl. Simicska áron alul,törvénytelen módon bocsátotta a plakát helyeit a Jobbik számára" Ahogy a FIDESZ számára is 2010-ben és 2014-ben is, és ahogy most Garancsi is a piaci ár töredékéért nyújtja az elefántfüleket. A fideszt mennyire is büntették ezért? Már elfelejtettem, segítenél?
"Aztán egy év múlva megindult az áradat" Ha volt 1 év felkészülni az érkezésükre, akkor a kormány miért nem védte meg Magyarországot attól, hogy átvonuljanak rajta?
Valóban van egy Soros-terv nevű 1 oldalas írása Sorosnak. Ami letér attól, mint amit állítottak róla a nemzeti konzultációban, és ami eltér attól, mint ami a Dublin IV javaslatban szerepel.
Hát a minuszoló ezt sem értelmezni sem végigolvasni nem tudta ennyi idő alatt, én még választókörzetenként egyenként is végignéztem ezt. Balos hírportál balos kutatói által készített felmérés.
Miről kamuzol? Bemásoltam, amit írtál, időponttal, mindennel. Ne legyél már olyan, mint Semjén vadász társa, aki bár szerepel a svédországi képen, mégis letagadta, hogy ott lett volna. Van azért egy szint, ami alá nem kéne lemenni...
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül