Nem kell megkérdezni, tudom anélkül is. Ez megint egy mocskos hazugság, ha nem az lenne, akkor a rendszámot mutatnák bizonyítékként! Téged nem zavar, hogy nincs bizonyítva, hogy ez Orbán autója?
Szövegemnek ez volt a lényege... Akkor értsd így a lentit: . ...de a határon túliaknak adandó/adott magyar állampolgárság kiadását is jelentősen meg kell szigorítani (ne adjunk ukrán bűnözőknek), és a már kiadottakat is felül kellene bírálni, indokolt esetben visszavonni.
erről már egyszer vitatkoztunk nem létezik kettős állampolgárság lehetsz több ország állampolgára, de sehol sem tartják nyilván a másikat ez az oka annak pl. hogy az osztrákok lemondatnak az eredeti állampolgárságodtól, de ha azt visszaveszed nem tudnak róla - persze véletlenül kitudódhat (ilyen volt a török ügy, mert ott nem lehet ingatlana csak török állampolgárnak), akkor elveszik az osztrákot az olaszokat nem érdekli a románokat sem a szlovákot tudjuk nagyon régen még a népköztársaság idejében az útlevébe viszont be volt írva
DK-nak leginkább az fáj mióta -Önállóan indul MszP-PM grupp (CSOPRTBA) Bent is vagyok kint is vagyok Nem adnak/nyújtank számára Visszalépést!!! De máris feltehetem a kérdést mint Önálló párt Mszp-PM-en kivül is megtalálná!!!
Egyetértek. De a kettős állampolgárság kiadását is jelentősen meg kell szigorítani (ne adjunk ukrán bűnözőknek) és a már kiadottakat is felül kellene bírálni, indokolt esetben visszavonni.
Ugy tudom azt egy gyf beszed valtotta ki. Választás eredménye miatt semmi zavargas nem volt. Ne mosd össze a kettőt. Bar végülis azt csinálsz amit akarsz, mindenkintudja mi volt, illetve aki nem es erdekli a google segit neki.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül