Tudom, tudom, te mindenben érintett vagy. Devizahitel ügyben is hosszú ideig kamuztad ezt, aztán egy devizahiteles "mentő" jobbos hülyítő weboldaláról másoltad be a sztoridat, meg az ítéletet...
1. Hol írtam, hogy "csak"? Azt írtam, hogy kimentem oda. Természetesen végigjártam a környéket. . 2. Még egyik kérdésemre sem válaszoltál. Ami ide kapcsolódik: te hol voltál a tévé ostromakor? Hol voltál okt. 23-án?
Vagyinkább mint az alábbi cikkben írják ,mint már említettem párszor mi is kinn voltunk 5 gyerekkel ,a békés megemlékezésen a jó isten kegyessége volt a családdal,hogy mi a Kálvin térnél hagytuk az autót
Akkor láttad az azonosító nélküli lovasrendőröket is, akik belerohantak az ünnepségről békésen hazatartókba. Majd ha itt is lesz szemkilövés ,kitudja milyen országbeli hadsereg gyakorlatoztatása a tömeg oszlatásra ,onnantól vonj párhuzamot a két esemény közt! A jelenlegi egy ki tud több szelfit készíteni "tüntizés "közbenről szól.
Érdekes, hogy micsoda jobbos őrjöngés volt Gyurcsányék tervezett új kormányzati negyede miatt, miközben ott a cél a racionalizálás volt. Orbánék sok 10 mrd-ból csak nekik felújított várba költöztek kihelyezett Gundel cateringgel... Ez a pénzszórás, urizálás persze nem zavarja a Fidesz híveket... . Mondjuk kétségtelen, hogy a tévészékházas extrém kettős mércéhez képest ez lepkefing, de azért a hozzáállásukat, durva elfogultságukat abszolút leírja...
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül