Ott bizony.közvetlen Választás előtt történt Jókainál meg már a Vajda Z. DK-ás ZSEKIBE(felöltőbe) VIRÍTOTT,MÉG MONDTAM IS NEKI TEGNAP MÉG MOMENTUMOS VOLT,de hamar színt váltottatok! Persze,mert DK-ás lemondott(Visszalépett) a javára..Sőt voltak asszisztensei megmosolyogtak engem mikor ELŐADTAM MÉG TEGNAP MOMENTUMOSOK VOLTATOK,HOGY VAN EZ!!!
Ez nem méregetés, hanem tény. Egy vödör korommal ér fel az értelmi szintes. Te is ott voltál a Kristóf által szponzorált harminc nyugdíjas között??? Brávó, ügyi vagy.
Engem..2xes targyi ragozas..echo tvs-en kijavitva, hogy legyen ertelme is forumozasnak. Az elso libsi fidesz kormany meg vallalhato volt, de ez az ujfasiszta, populista, nepbutito, haracsolo, meg a komcsiknal is rosszabb. Soha nem a kormanytol vartam a boldogulasomat, de ennyire lezuleszteni a kozeletet mar tudomany. A maffia modszerek a gazdasagban pedig nem egy prosperalo nyugati felfogasu Mo-ot vetit elore, hanem egy keleti huberes/feudalista rendszert. Remelem a nagy fizess hivok is majd a gyerekeik szemebe tudnak nezni, amikor megkerdezik hogy o partkatona volt-e, mint anno a komcsiknal vagy a naciknal, a rendszer bukasa utan.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül