Nekem is nekem állt én nem az Ő kategóriájába való vagyok.Na Így kapnak Ők szvazatot Képviselő úr VISSZALÉP,visszalép Visszalép LÉPJEN MÁR VISSZA (TESSÉK MÁR VISSZALÉPNI) Együtt Tordai Bencét evvel noszogatták!!!
Nekem is nekem állt én nem az Ő kategóriájába való vagyok.Na Így kapnak Ők szvazatot Képviselő úr VISSZALÉP,visszalép Visszalép LÉPJEN MÁR VISSZA (TESSÉK MÁR VISSZALÉPNI) Együtt Tordai Bencét evvel noszogatták!!!
Ezt kb.pár perc kutakodás után találtam a szegény,néhai "Vazsmegyei" adatlapján: . "Moderáció: Felfüggesztés a "NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül" topikban - 2022-05-07 15:29-ig (1521 nap, 23 óra, 0 perc) A moderálás a "NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül" topik #254 sorszámú hozzászólása alapján történt. A moderátor indoklása: Szokásos: trollkodás, személyeskedés" . Folytassam,azt szeretnéd?! Már azt el se kezdem,hogy ki hazudott,kinek kellene bocsánatot kérnie a másiktól,mert annyiszor lefutottuk már ezeket a köröket miután lebuktál,hogy teljesen értelmetlen.Nekem elég,ha az a több ezer olvasó látja ezt,amit most beidéztem a munkásságodból! Szégyelld magad!
Atyaég mekkorát kamuztál! Törölted már többször az én írásaimat is,személyek közül 2 aki hirtelen eszembe jut: HPeter76,Vazsmegyei nickeket meg sem tudom számolni hányszor függesztetted már fel! Szégyelld magad amiért még le is tagadod!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül