Ezen/ebből megint kár lapot húznod JÓ NÉZED AMIT ÍRTAM, APAKÉNT A GYEREK IS HORDJA(ÖRÖKLI)MAGÁBAN!! Kimondja itt,alul felül (felmenőig) vizsgáljanak át..Ugye töviről hegyire AZT HISZEM SOKAN KIESNÉNEK A ROSTÁN
Ezen/ebből megint kár lapot húznod JÓ NÉZED AMIT ÍRTAM, APAKÉNT A GYEREK IS HORDJA(ÖRÖKLI)MAGÁBAN!! Kimondja itt,alul felül (felmenőig) vizsgáljanak át..Ugye töviről hegyire AZT HISZEM SOKAN KIESNÉNEK A ROSTÁN
Idézzük pontosabban, úgy még szebb: "fideszessel vitatkozni olyan mint galabbal sakkozni. Felugrik az asztalra, feldönti a bábukat majd a tábla közepére szarik és utána ugrálva örül hogy ő nyert"
Haverom mondta nekem Apu az volt(PÁRTAG) juj,hát ""annak kellett lenni"".Aztán látod Albi még én azokat pártolom/az vagyok Hát úgy volt apu ezzel hátha feltudja használni,jogosítványt lehet kérni hozzá!! :::)) Aztán Apud kiváló nyugdíjjal ment DEHOGY,DEHOGY!! Na akkor érdemes volt..::))
::)))))))))))))))))))))):::)))))))))))))))))))) BUÉK.. Persze beakartak hajtani.. Hu engemet mit össze kerülgettek.. látták nem tudtk meggyűzni..:::))))) Aztán mért tagadnám,ha az voltam..:::))))
Hogyne volt összetűzésünk..Akkor ment ÁRULKODNI A FŐNÖKNEK..Szerencsémre a főnök nem elfogultan kezelte munkahelyi vitákat!! JAJ NE HOZZUK MÁR FEL EZEKET..
Hogyne volt összetűzésünk..Akkor ment ÁRULKODNI A FŐNÖKNEK..Szerencsémre a főnök nem elfogultan kezelte munkahelyi vitákat!! JAJ NE HOZZUK MÁR FEL EZEKET..
::)) VALAHOL BE KELL MUTATKOZNI EGYMÁSNAK..Baloldalosok értik ám ezt..a kapcsolódási pontot.. Sose felejtem Balold korm.volt Pali volt pártitkár, hányta magát EZEK MÉG A GATYÁJUKAT IS ELADJÁK.. Mit mondjak már neki, ne bánts már a társaid.. Persze előttem,merte mondani!!:):)
::))) BUÉK..::))) BAKER MÉG EGY ILYEN NAGY STILÜT NEM LÁTTM MIM PINI. BAKER ÚGY HÍVATKOZOK.. Mintha NEM IS ÁLLHATTAK VOLNA LE A MAGYAR VAGYON Eus ORSZÁGOKNAK A KIOSZTÁSÁVAL.. Hiszen így remélhettek volna többet, SAJNOS VISSZAFELÉ SÜLT EL..
Azé nem egészen EGYIK OTT FOLYTATTA AHOL A MÁSIK ABBAHAGYTA.. Neked csak nagystilu a szöveged.. Olcsó János A rendszerváltáskor még 12 üzem ontotta magából a cukrot, ezek azonban külföldiek kezébe kerültek, akik a kaposvári kivételével bezárták a gyárakat. A privatizációt még a rendszerváltás előtti Németh-kormány készítette elő és a Horn-kormány fejezte be, a kegyelemdöfést pedig az unió adta meg neki. Innen jobban megérted Mennyi mindennel hozzájárultatok Magyar vagyont CSILLAGASZATI MÉRETEKKEL ODAADTÁK/ELADTÁTOK.. https://mno.hu/belfold/igy-bombaztak-szet-a-hazai-cukoripart-1196148
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül