Ez is full melléduma, de erre reagálok: . “sikerült ugyanúgy mint az internetadó bevezetése elleni tüntetést a vizsgaidőszakra időzíten” . Légysz ne nevettesd ki magad ennyire. Az internetadó elleni tüntetést NEM az ellenzék időzítette bármikorra is, hanem akkor történt, amikor azt bevezetni akarták. Az időzítést tehát Orbánodon kérd számon... . Egyre abszurdabb, amit nyomtok.
A kettős mérce azért itt is erősen befigyel amikor nem oly rég még helyenvalónak sőt kötelezőnek mondtad ,hogy a bank igenis vegye el a házát annak aki nem tud fizetni ,majd itt tél elején többen is fölvoltatok háborodva a hajléktalanok utcaról való kitáltását szorgalmazó rendelet miatt.
Nem tudom szoktál - beszélgetni a boltban az eladókkal ,de ha egy sparban cbaban megjött a kocsi délután 2- kor a délelöttösök addig nem mehetnek haza míg ki nem rakodnak ,senki nem fizeti ki azt a par óra túlórat ,most ha naplót kell vezetniük talán megteszik hogy kifizetik.
Valld be őszintén életedben mennyit túlóráztál? Mmert én 18-19 évesen napi 12 órákat nyomtam le , rendesen megfizette a főnököm ,mikor megszülettek a gyerekek nappal gyerekeztem ,éjjel dolgoztam ,akkor már magamnak ,aki szeret dolgozni abban föl sem merül ,hogy ez a törvény munkavállalót hátrányos helyzetbe hozná. Most hogy utánozzuk Németországot baj , miből gondolja bárki is hogy nem lesz kifizetve a túlóra? A munkaadó sem hülye ,egyre jobban tudják ha nem fizeti meg a munkását a munkavállaló egyből odébb áll , mert munkaerő hiány van.nincs itt semmi kettős mérce. A gyújtogatással akkor sem értettem egyet,most sem értek ,csak hülyeségekért nem kell ekkora hisztit csapni.
Badarságokat ne hozz ide .... miért nem lepődtem meg hogy megint sikerült ugyanúgy mint az internetadó bevezetése elleni tüntetést a vizsgaidőszakra időzíteni ,nincs egyetem hosszú még a vizsgaidőszak menjünk kicsit bulizni az utcára
“Forradalmi hangulatban az emberek nem a jogaikon gondolkodnak...” . Tehát szerinted a 2006-os vandálkodókat nem kell elítélni, felmenti őket a “forradalmi hangulat”. Nem semmi. . Bezzeg most, a sokkal törvénytisztelőbb tüntetőknek sitten a helye, mi? Vagy őket lőni is szabadna szerinted?
Forradalmi hangulatban az emberek nem a jogaikon gondolkodnak hanem teszik amit éreznek hogy tenniük kell, nem a telefonjukkal videózták magukat hogy utána megosztogathassák különböző közösségi oldalakon ,egy cinikus félbolond miniszterelnök lemondását szerették volna elérni,valódi cél vezérelte őket nem egy magamutogató ripacskodás volt ,mint amit most előadott az ellenzék,a 2 esemény összehasonlítására is kár a szót pazarolni.
Te fideszes vandálokról beszélsz egyfolytában , a jobbik volt ott zömmel a székház ostromnál ,volt a baloldali vezetésnek több mint 3 éve hogy eldöntse sértettek -e jogot ,és elnyerjék érte böntetésüket ,vagy ha nem akkor élhessenek tovább szabadlábon.Szerinted volt joguk?
Van, ahol már 68 óra a heti keret... A Henkel körösladányi gyárában már a túlóratörvény hatályba lépése előtt emelték heti 68 órára a munkaidőkeretet, januári hatállyal. A Portfolio.hu birtokába került dokumentum lehetőséget ad arra, hogy heti öt napon keresztül 12 órát dolgozzanak, a hatodik napon pedig 8 órára be lehet hívni túlórázni az embereket. A megállapodást a szakszervezet is aláírta. A cég a lapnak azt írta, az előírtnál több védelmi pontot építettek be a szabályozásba. L: íme egy szép példa - röhej https://hvg.hu/kkv/20190102_Stikaban_probaljak_atvinni_egyes_cegeknel_a_400_oras_tulmunkat#utm_source=hvg.hu&utm_medium=browser_push&utm_campaign=hvgpush
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül