Ezt írtad: . “hatosa 17:41 . Nem kell itt listázni, legfeljebb a képviselőket, akik megtagadták az esküjüket. Hogy aztán a Parlamenten kívül felolvassák maguknak az új hűségesküt a forgatókönyvet író civil mágnás dicsőítésére. Minek az ilyen népképviselő, ha nem tud megfelelni a népének tett esküjének?” . Kérdésem, amire azóta nem kaptam választ: kik azok a képviselők, akik szerinted megszegték az esküjüket és miért? . Melléduma, trollkodás, sértegetés nem válasz.
Annyit meg mindenki tud ESKÜNEK HOL A HELYE.. (ORSZÁGGYŰLÉSBEN) De komoly egy csapat a Tiétek,, Valamelyik köztük kitalálta na, ezt is osszuk meg videón ÍGY BUTÍTJÁK A NÉPET..
""Jó"" ember nem fogod fel kinti(ORSZÁGHÁZ LÉPCSŐJE) ""eskü"" miről szól, mi elhatárolódunk O.V-tól!! De mondhatom azt is Benti esküt felülírják! Tudod ez úgy jön le ORSZÁGGYŰLÉS TÖRVÉNYEI MIRÁNK NEM VONATKOZNAK! (Ezzel akarják összerántani a szoclib csapatokat) Bent tennék RÉGEN KIHAJTANÁK ŐKET.. Még fizetés se kapnának.. Okos vagy Te hallod.. ""Lobbiznak"" az esküjükkel NEKED EZ NEM TRV. SÉRTŐ.. Esküt csak egy célra lehet használni!! -Itt ezt mondok,ott meg azt!! De mondhatom úgyis, kiegyek az Országgyűlésből RÁM AZ ESKÜ NEM KÖTELEZ! Ennyi kétarcúságot ki látott még!!
Értem, tehát lent írtál egy oltári kamut, konkretizálni, indokolni nem tudod. Ez így elég ciki. Trollból volt, van elég itt, sorban hullanak is ki, úgy látom, te is ezt az utat járod. (szerintem klón is vagy)
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül