"...a Belügyminisztérium ellentmondást
nem tűrően leszögezi: a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal
főigazgatója az adott helyzetnek mindenben megfelelő, hiteles jogi
tájékoztatást adott Nikola Gruevszki menekültkérelméről. A tárca
méltatlannak tart és kategorikusan visszautasít minden olyan
politikai támadást, amely a munkájukat a hivatali esküjüknek
megfelelően végző kormánytisztviselők ellen irányul." http://os.mti.hu/hirek/139686/a_belugyminiszterium_kozlemenye Mi ez a katonai juntákat idéző hangnem?! (mellesleg senki nem támadta a kormánytisztviselőket).
"Az 1954-es vb-döntő óta a magyar labdarúgás legnagyobb sikerét érte el a
magyar hajléktalan-válogatott Mexikóban, ahol világbajnoki bronzérmet
szereztek. A magyar hajléktalan-válogatott Iványi Gábor és az általa
vezetett Oltalom Karitatív Egyesület csapat. A magyar hajléktalan-válogatott “külföldről
támogatott civilszervezetnek” minősül. A 35 milliós éves költségvetés
legnagyobb része az EU-tól, a FIFA-tól és az UEFA-tól származik. A
magyarországi támogatás kevesebb, mint a felcsúti importcsapat
játékosainak egyhavi fizetése összesen. Ezért a vb-bronzérmes magyar
hajléktalan-válogatott “Soros-hálózatnak” és “Soros-ügynöknek” minősül, a
“Stop-Soros törvény” hatálya alá tartozik. A magyar
hajléktalan-válogatottat vélhetően nem fogadja hivatalában sem
Magyarország pecás elnöke, sem Orbán Viktor miniszterelnök, a magyar
futball apostola, mert ebben az esetben kezet kellene fogniuk Iványi
Gáborral." (Amerikai Népszava)
Bizony.Aki tesz a kötelességre annak jogai sincsenek.Egyébként nem vagyok meggyözödve hogy a macedón pali bűnös lenne.A Sorosisták szerint mindenki korrupt,fasiszta aki nem a szekerüket tolja.Spanyolországba megbuktatták a törvényes kormányt hogy az illegitim baloldal rászabadithassa az afrikai csőcseléket Europára.
Ezt már én is felvetettem. Természetesen egyik Fideszestől se jött válasz. A kettős mércéjük nem ismer határokat. . Orbán tolvaj barátja illegális migránsként is oké, sőt rejtegetheti maga a kormány, az is rendben van. László Petra pedig szerintük helyes, hogy gyerekeket rugdosott, hisz migránsok.
Pampi ezt írta (a buzizást lehagytam): "Reggel átfutottam a FB-ot...és rengeteg megosztásban olvasom, hogy Orbán ILLEGÁLIS migránst bujtat......- ???????? . Mit írtunk már az elejétől kezdve Phylaxával? Aki migrálni akar az megteheti. Bemegy a kiválasztott ország egyik NAGYKÖVETSÉGÉRE és kéri a lehetőséget, hogy oda utazzon! Ez a HIVATALOS menete a migrációnak! Aki pedig egy országba BEHATOL a zöldhatáron, az legális? Aki egy követségen keresztül érkezik az pedig illegális?"
Elítélt bűnöző, gruevszki illegális migrálása ellen egy rossz szava sincs?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül