" különben szavaztam volna a Jobbikra, ha az eredeti irányvonalnál maradnak... De pl. több, az országot érintő , országot érintő fontos kérdésben nem támogatták a Fideszt...ez volt amikor a pohár betelt..." te most arra célzol hogy a Fidesz radikálisabb a Jobbiknál? Melyik esetben is nem támogatták a Fideszt? említenél egyet kérlek? A lopásban nem azt tudom és az az országot érintő kérdés de szerintem pont hogy pozitívum volt. Migránskérdésben legalább annyira a fidesz álláspontját képviselték ha nem jobban. Más esetet esetleg tudsz említeni?
Magyarán te akkor szeretted a jobbikot amikor: Kettős állampolgárotokat akartak listázni. Cigányoztak, metélt farkúzott a félnótás nő az eu parlamentben naponta ötször. Amikor az államadósság újratárgyalása szöveget nyomta. Kilépés a NATO-ból. Kilépés a EU-ból. Tőkepiaci jövedelmek magasabb adózása.
Igen....én magam is nagy reményeket fúztem Vonához...de az még 2015 nyarán volt... Emlékeztek ? akkor még a Jobbik a korábbi, "eredeti" Jobbik volt...úgy mondják hogy a radikális JObbik. Nekem ez a mostani 180 fokos fordulat ami az elúlt másfél évben volt nem jött be... Ez van.. különben szavaztam volna a Jobbikra, ha az eredeti irányvonalnál maradnak... De pl. több, az országot érintő , országot érintő fontos kérdésben nem támogatták a Fideszt...ez volt amikor a pohár betelt... Az Ellenzék mikor érti már meg hogy ha a PArlamenben mindig agresszíven nekimennek Orbán Viktornak, vagy az Ellezék minden egyes megnyilvánulásában a Fideszt támadja azzal éppenhogy nem érnek el semmit...sőt éppen ellenkezőleg...csak rontanak a helyzetükön. Egyébként Vona jöhet hozzám most is..szívesen megvendégelem most is.... Csípős hamburgerre már nem tudom meghívni...de egy jó sütire, kávéra, fagyira igen....szerintem lesz miről beszélgeti vele.. ha jól sejtem akkor fog jönni majd errefele megint..a nyáron... ( azt csak én tudom hogy miért, de nem árulom el hogy miért.......ha szereti a pártját akkor legalábbis jön errefelé )
Olyanok, akik legalább nyomokban vonzódnak a demokráciákhoz, valóban nehezen tudják megemészteni, mikor egy köztörvényes bűnöző elcsalja a választásokat, nehogy börtönbe kerüljön.
Még mindig nem tudtátok megemészteni a vereséget ? :-)) Ha igy megy tovább fel fogja az allenzék a megmaradt híveit is őrölni :_)) de tit udjátok... már mondtam hogy mit kéne csinálni hogy az ellenzék elinduljon egy felívelő pályán végre...mert ennek amit csináltok igy nem sok értelme van..ennek a "puffogásnak" meg "hisztizésnek"
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül