Vagy így kell “tudni veszíteni”? . „a haza nem lehet ellenzékben” - Orbán Viktor 2002 . https://m.youtube.com/watch?v=NRChkVLOxBQ . Az a baj, hogy ti már tényleg csak hazudozni tudtok.
Mesélj, hogyan kell tudni veszíteni szerintetek? Pl.: 2002 - hídfoglalás, 2006 - törés-zúzás? Vagy pl. így? . "A hódmezővásárhelyi kórház beperelte Márki-ZayPétert . A polgármester sérti az intézmény jó hírnevét. . Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármester egészségügyi fórumot hirdetett szerda estére, ahová meghívta az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) vezetőjét és a hódmezővásárhelyi kórház főigazgatóját is. Németh László és Kallai Árpád azonban közös közleményben jelezték, hogy nem vesznek részt, mivel szerintük a fórum az intézmény ellen irányuló polgármesteri gyűlöletkampány folytatása. A kórház emiatt pert is indított a politikus ellen." . https://index.hu/belfold/2018/04/18/marki-zayt_beperelte_a_hodmezovasarhelyi_korhaz/
veszíteni tudni kell, intelligencia híján a "dzsihádvezér" nem tud. baromságokat irkált a választások előtt.. baromságokat irkál a választások után is!
Ebben egyetértünk..Gyurcsány nagyot segíthetne,ha elkezdené élvezni a vagyonát és nem a politikában nyomulna..Az MSZP-nél legalább fiatalodnak..kíváncsi vagyok ki lesz az elnök..aztán végre elkezdhetnének melózni is..első a vidéki megjelenés...
Nem a baloldalnak kell megszűnni, a mostani balos pártoknak, és helyettük egy uj pártnak egy uj baloldali pártnak kell alakulnia. Ehhez kell visszalépniuk a lejárt szavatosságú vezetőknek. Ellenzékváltás, ez az elsö lépés ahhoz hogy orbánt le tudjátok váltani.
Így is lehet mondani..de úgyis,hogy a többség váltást akart..mindenkinek ahogy tetszik. Elég nagy baj lenne,ha a baloldal megszűnne..szükség van rá..azt se csípném,ha a jobbra mondanánk ugyanezt..Vannak országok,ahol ezek tök jól megvannak egymás mellett...egy kontrollt nyújtanak egymás felé..vagy akár együtt is kormányozhatnak.Nálunk vadult el a helyzet..itt elemi utálat alakult ki egymás irányába..Én ebben min 70-80%-ban a fideszt tartom hibásnak..de gondolom te a balt.. Az ellenzéki pártoknak most lesz 4 éve,hogy megoldják..vagy összefognak..vagy ebben a választási rendszerbe egyértelmű a vereség..Mondjuk nekem már abban is kételyeim vannak,hogy addigra lesz egy késhegynyi esély-e..még négy év..azalatt nagyon sok apró lépést lehet tenni az oroszos "demokrácia" felé..
Tudom mit írtál, ezzel azt akartad jelezni, hogy 50% alatt van a fidesz, tehát a kusebbség ők. Erre irtam, hogy akkor lenne igaz ha a maradék 50,73% egy ellenfidesz párté lenne. De nem igy van, mert van ott 6 másik 19%tol 5.3%ig, akik képtelenek az összefogásra. Egy ut van elöttük, megszűnni, es egy pártot létrehozni, de ezt sosem fogják megérteni és megtenni.
“Ez tudod mikor lenne igaz, ha a fidesz ellen egy párt állna szemben.” . NEM! Ezt írtam: . “A Fideszre a szavazók 49,27% szavazott.” . Ez nem akkor “lenne igaz”, hanem IGAZ. Pont. Gyakornotok kéne az igazmondást, a tényismeretet, a tények elismerését (hazugság, Fidesz átszínezés nélkül) és biztosan az alap logikai ismereteket (igaz/hamis, stb.).
Az. Hülyeség. A vegyes nem jelent többséget. Tudnának kormányozni? Önállóan biztos nem. Tehát nem többség. Baloldal? Jelentéktelen. 3-4 párt verseng.Jobbik? Ismeretlen irány jelenleg, szakadhat is. Lehet balos lesz. Nekik kéne resetet nyomni. Megszüntetni a jelenlegi balos pártokat, egységes platformot létrehozni. De akkor nem kell annyi székház. Vezető pártelnök stb. Vissza kellene vonulnia gyurcsánynak, szélnek , kunhalminak stb. Uj arcokat kellene előhozni. Erre képtelenek, ugyhogy jo eséllyel 2022ben is hasonló lesz a választási eredmény.
Szerintem ebben elég nagy homályban vagyunk..attól függ ki próbál minket felvilágosítani.. nekem tavaly 5 ismerősöm hagyta el az országot..és szerintem ők semmilyen statban nem szerepelnek. Ha saccolnom kéne..minimum a dupláját mondanám.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül