haaat nekem olyba tunik, mintha teged a fidesz kuldott volna . alpariskodni, sertegetni ezzel is tovabb erodalva az ellenzek maradek moralis "legitimitasat"
"Pédául az ellenzék nem kampányolhatott a köztv-ben." . Meg 10 mrd-okból... Meg nem támadta be őket az ÁSZ, meg nem követtek el rengeteg jogsértést a kampány során, ill. a választás során.
Értem. Tehát nincs válasz csak, mert és kész. Mondom: a szélsőséges autokraták és a híveik tipikus attitűdje az egyoldalú kommunikáció (mert hát minden hazug propagandára épülő rendszer szükségszerűen előbb-utóbb beomlik értelmes vitával, ellenvéleménnyel, párbeszéddel).
ezt taglalni messzire visz . amit kifogasolsz, hogy nem valaszolok az azert van, mert kisebb litaniat kene legepelni ahhoz meg se idom, se erom nincs majd egyszer
Mindenki magából indul ki. Értem, hogy te a nyomkodásra élvezkedsz más örömforrás híján, nekem nem kenyerem, ha nem hívod fel rá a figyelmemet, fel se tűnik, hogy nálam is -1-ek vannak...
Ezek nagyon nem mondanak ellent egymásnak... Eléggé összefüggő dolgok. Tudod, az ALAPÉRTÉKEKET követelik. Azokat, amiket '89-en Orbán is. . A '89-es Orbán Viktor ezen és az előző hétvégén is tüntetett volna...
"oktober 23ra gondolsz? az a naptarban is benne van, nemzeti emleknap" . És egy nemzeti emléknapon egy igaz magyarnak törni-zúznia kell, szét kell vernie a fővárost, rendőrökre támadni, stb.?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül