igen, és jó dolog, hogy megmozdulnak, csak nem értem miért nincs egy igazi szellemi vezére az egésznek, még mindig elég szervezetlen, de hátha fejlődik még
ezt viszont nem teszik meg önként, mert ez a nemzet vejének börtönt, ov-nak pedig a biztos bukást jelentené. tüntetésekkel, akár népszavazással viszont talán elérhető lenne.
ügyészség igen, nem jól írtam bocs! azt gondolom ilyesmikről kellene szólni a tüntetéseknek, ezeket kellene megfogalmazni: eu-i ügyészséghez csatlakozás, semleges közt-i elnök, új választási rendszer, hatalmi ágak szétválasztása, korrupcióellenes bizottság kezdésként követeléseknek
szerintem 2 dolog lehet: -vagy nagyon naivak és megbíznak bennünk meg a Bulgária szintű országokban -vagy nyakig benne vannak nem tudhatjuk mi az igazság, legalábbis egyik sincs bizonyítva mert, ha ennyire naivak pl akkor miért nem érdekük az, hogy a kiosztott pénz ténylegesen a pályázott célra legyen elköltve, ne pedig a tűz közeli fickók fölözzék le kedvük szerint, miért nem alakítottak ki egy olyan rendszert, ami mondjuk jobban, komolyabban ellenőriz, vagy 1-1 túlkapást úgy szankcionál, hogy adott cég vagy személy soha többet ne tudjon pályázni, stb, az eszközök adottak lennének, csak akarat hiányzik én úgy érzem. és pl miért nem kényszerítette már az elején az összes támogatást elnyerő országot arra, hogy belépjenek egy eu-i bíróság fennhatósága alá?
pályáztattak, kiosztották, de az EU még nem utalta el, így szerintem óriási lehetőség van a kezükben arra, hogy ők diktáljanak, most gyakorlatilag bármit be tudnának tartatni/vasalni...
Nagyon helyes lépés. Orbán választhat: vagy egy közösség része és élvezi az előnyeit (pl. pénz), de akkor betartjai a szabályait, értékeit is és nem bomlaszt, hergel. Vagy lehet folytatniuk az istoba, uszító politikájukat, a korrupciót, az antidemokratikusságot, de akkor pá-pá 1000 mrd-ok, amikből amúgy ráadásul durván lopnak is.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül