"Folytassuk inkább melyik oldal ártott többet az országnak!" Ha a migránsokat kulcskérdésnek tekintjük, akkor csak a fidesz alatt fordult elő, hogy négyszázezer illegális migráns tarolta le az országot. Az összes többi rezsim kerítés nélkül is meg tudta védeni a határainkat.
Vilagos, biztosan ez is kozrejatszott, nem ezzel volt a bajom, sot, magaval a tennyel sem, teljesen egyetrtettem vele, mindossze arra utaltam, hogy az, hogy milyen torvenyt fogadtatott el Bajnai a valasztasok elott a szocikkal, es mi lett volna, ha a szocik kormanyon maradnak, valszeg koszonoviszonyban sincs egymassal. Ezt nem latod sajnos. Nem latom ertelmet, hogy vitazzak veled, mert beloled a hit beszel, belolem sok ev tapasztalata, amit szoci kormanyok alatt huztam le. Nem kerek beloluk.
Túl sok az off,jó lenne már témába vágóan írnotok.Folytassuk inkább melyik oldal ártott többet az országnak :) Az adózásban nem is értem miért próbálod védeni a védhetetlent.Nem hiszem el,hogy nem érezted a saját bőrödön mennyit adóztál a szocik idején,és mennyit most...,ég és föld a különbség.
Ugyan melyik? Nem szuperbrutto utan adoztunk? Gondolj mar bele, Gyurcsany lecsokkentette az Afa-t, ami a letezo legnagyobb okorseg volt, Bajnai visszaemelte. Baromira nem erdekel, hogy mit foglaltak torvenybe a valasztasok elott, ha nyernek, egy tollvonassal athuzzak, mivel nem lepett eletbe. Itt eltem, ismerem oket. Nem kerek beloluk.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül