Hat, ez az adotabla, ami nem lepett sosem eletbe, valszeg senkinsem akarta, mert Bajnai nem akart politizalni, a szocik pedig mar a valasztasok alatt megszelloztettek, higy ha nyernek, lesz valami kulonado. Tudod, Gyurcsany al is ket kulcs volt, meg a harmadik, a szolidaritasi ado. Aztan azt sem lehet tudni, higy minvolt az alapja, mert ugye a masik Bajnai-fele adotablanak a szuperbrutto, es akkor rogton nem 15% az az ado... Nekem ezzel szoci adocsokkentessel nem kell jonnod, megtalasztaltam, Gyzlurcsany alatt is, Bajnai alatt is. minden bevezetett adocsokkentessel tobbet adoztam. Tudod, fizessenek a gazdagok. Nem kerek beloluk.
1. Csak a SZJA-t nézni jó nagy önbecsapás. . 2. Csak az adózást, jövedelmedet nézni, rövidtávú, buta szemlélet. . 3. Olyannal hasonlítod össze a jelenlegi Fidesz SZJA-t, ami már Bajnainál SEM VOLT IGAZ (és a 2010-es adótáblájukban havi 1 millió Ft-ig 15% volt, azaz a Fidesz alatti...). Ilyen alapon a jobboldalt azonosíthatnád az 50% felső kulcsos Antall kormánnyal is...
Ez most nagyon naiv volt szerintem is. A stadionepiteseikkell egyebkent sem ertek egyet, kulfoldon meg vegkepp tulzas. Mondtam, ha magyar csapat lenne, akkor esetleg beleferhetne.
Ezt jól látod.Ennek a több évtizede tartó eredménytelenségnek a magyar edzői társadalom full alkalmatlansága/képzetlensége az oka,tisztelet a kivételnek,amiből nagyon kevés van... Jó edzők kellenének először,nem csili-vili stadionok,ebben egyetértek.Amennyi kontár megél a magyar fociból az valami elképesztő!
"Amikor több millió EUR-ért adnak el az akadémiájukról focistákat abból pénze lesz a magyar államnak.Akkor is ilyen habzó szájjal fogtok reklamálni?!" Nem ez volt az alap koncepció a Puskás Akadémiával és elvileg továbbra is az? 8 év alatt nulla eredmény. A csapat a legöregebb átlagéletkorban az MB1-ben és még magyar is kevesebb játszik benne mint külföldi nem hogy akaadémista. A Paks full magyarral tized költségvetéssel elöttük van évek óta az NB1-ben.
Biztosan, az, hogy mit pofazik, az egy dolog, amit csinaltak, sokkal kozelebb all hozzam, mint amit a szocik csinaltak. A fizessenek a gazdagok dumaval sem a gazdagoknfizettek, hanem a kozeposztaly, a fokepp a magamfajtak. Nem mondom, hogy rosszul elek, de nem vagyok gazdag, nincs Rolex oram, es nem jarok evente tobbmillas nyaralasra a Maldiv szigetekre. Szoval pofazik mind a ketto, en nem kerek a szocikbol, eleg volt, mikor a bonuszom 57 szazalekat lenyulta az allam.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül