Ez csak látszat kivonulás,mert félnek a Stop Soros törvénycsomagtól,hogy büntethetővé válnak,de az álcivil szervezeteik ugyanúgy itt maradnak. . Persze,hogy van igazságtartalma a Soros szervezetek vádjainak,csak úgy poénból senkit nem támadnak meg,ez csak a ballib propaganda,hogy a Fidesz "mindig ellenséget keres".
Gyuri bácsi szervezete készül visszavonulót fújni...tegnap a rádió bemondta már hogy Osztrák lapok megírták hogy Soros egyik szervezete kivonul Budapestről :-))) itt van az eredeti cikk...továbbolvasni nem lehet mert fizetős. https://diepresse.com/home/ausland/aussenpolitik/5408919/SorosInstitut-verlaesst-Budapest pont véletlenül most jelentette be a "Sljem" is hogy most kicsit visszavonulnak és kicsit takarékra állítják magukat. És pont véletlenül éppen most jött Magyarországra Soros fia is :D Biztos hogy van igazságtartalom amivel a Fidesz vádolja a Soros szervezeteket....hiszen ha nem igy lenne akkor már agyba-főbe perelnék Magyarországot emiatt..
Továbbra is kérdezem,miért hazudsz? Az "össze-vissza" ahogy te írtad,nem,nem helyes! Csak az "összevissza" a helyes,az MTA szerint is,amit te magad linkeltél be! Ez általános iskolai tananyag,elképesztő,hogy ennyivel nem vagy tisztában!
MINDKETTŐ helyes. Csakhogy én nem azt írtam, hogy a tiéd helytelen, hanem azt, hogy az enyém helyes volt! Amit igazoltam is. . Apróság, de ma is beégtél.
Javaslom, nézz utána a "jogállam" fogalmának, akkor majd nem beszélsz ennyi hülyeséget.
Igen, jogállamban a kormányban kormánypárti politikusok vannak. Az összes többi, független intézményben meg nem. Mert tudod, pont attól lennének függetlenek, hogy a kormány káderei nem saját magukkal beszélgetnek az egyes intézmények nevében. Tudod, ha kinevezed a haverodat, hogy innentől fogva ő ellenőrizze a lopásaidat, és ő persze mindent rendben talál, az biza nem jogállam. Bármennyire is szeretnétek annak hazudni.
Az meg már külön röhej, hogy nálatok a komplett világot, és benne mindenkit megvezetett Soros, csak a faék eszű Rezsiszilárd meg a bandája látja a tutit. :)) Na tényleg szevasz, további kellemes hazudozást du-ig. :)
Szerinted engem hol érdekel,hogy nem vagy hajlandó tudomásul venni,mennyire nincs köze egy Soros jelentésnek a magyar jogállamiság helyzetéhez? Az a te szegénységi bizonyítványod,hogy a Soros propagandának hiszel.
tényleg kabaré ez a tüntetés sorozat...de engem nem zavar... hiszen mindenki tüntethet Magyarországon aki előre bejelenti és azért tüntethet amiért csak akar :_)) Ez igy van jól... had tüntessenek.....
Ja,és azt se hagyjuk ki,hogy micsoda dolog,hogy a kormányban csak kormánypárti politikusok vannak! Ez is milyen már,nem? Be kéne tenni pár ellenzéki politikust is,hogy végre helyre álljon a jogállam nálunk! Szakadok a nevetéstől :)))))))))))
Ja, hogy nálad az ország csak ellenzékből, meg fideszes káderekből áll, senki más nem él benne?? Ha nem ellenzéki tölti be a posztot, akkor csak fideszes káder töltheti be?? :DDDDD
"Ellenzéki propagandát" ? Mutatnál erre valami példát? Vagy nálad az már "ellenzéki propaganda", ha egy sajtóterméket nem a Párt ír, és beszámol a fideszes lopásokról is?
Igazán szórakoztató vagy, most el kell mennem, de du jövök, addig remélem hozod az alátámasztását mindannak, amiket itt összehordtál :)
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül