Itt kettőnk közül ti Sorosisták próbáltok állandóan uszítani,most pl.a hétvégi tüntetéssel,de már meg van fenyegetve a kormány,hogy minden hétvégén tüntetések lesznek,a vidéki városokban is.Hogy miért? Mert csak!!Épeszű magyarázat ugyanis nincs rá,azon kívül,hogy nem tudjátok elfogadni a magyar nép döntését: NEM KÉRÜNK A SOROS ESZMÉKBŐL,ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓBÓL.Különösen vicces a vergődésetek a demokráciáról,amikor éppen ti akarjátok egy demokratikus választás eredményét semmibe venni! . https://hirtv.hu/ahirtvhirei/minden-hetvegen-kormanyellenes-tuntetesre-keszulnek-2459512 . Mi ez ha nem uszítás egy Soros katonától?
"A Soros-birodalom katonái és kitartottjai azért tekintik Hamburgot mintának, mert a város lakossága megegyezik Budapestével" - muhhhahhha, ez ám az érv! Ez a logikai kapocs!
http://www.origo.hu/itthon/20180412-szelsobaloldali-eroszakhullamra-szamithatunk-budapesten.html . Meddig kell még eltűrnie a magyar népnek a Soros csőcselék provokálását? Miért nem tudják elfogadni a választás elsöprő Fidesz győzelmét? Milyen alapon vonják kérdőre a demokráciát országunkban,amikor ők akarják diktatórikus módszerekkel megszerezni a hatalmat? Elképesztő,amivel alaptalanul vádaskodnak,azt igazából ők képviselik...,a ballib hívek meg bedőlnek nekik,mert ha a 444 azt írja nincs demokrácia,akkor az úgy is van :)))) . u.i.: egy kiadós gumibotozás rájuk férne már,mert ezek nem tüntetők,nem civilek,hanem Soros katonák,puccsisták.
Escorbia! Akkor gondolom nem a Te polgármestered nyilatkozata ez: "Mi itt, Istenmezején, a halál f**** után egy méterrel nem számítunk,
és ez a vidék legnagyobb részére igaz. Az a település, ahol nem
kormányközeli a vezetés, az hátrányos helyzetbe kerül. Én független
vagyok, emberi módon bánok mindenkivel, mindenkinek megadom a
tiszteletet. Ma Magyarországon pillanatok alatt kereshet valaki
százmilliárdokat, más meg verítékkel sem tud összerakni pár százezer
forintot. A szavazást kötelezővé tenném, mindenki vállalja a döntéséért a
felelősséget! Aki nem teszi, az jellemtelen. Én vállalom a tetteimért a
felelősséget, egy kis településen nincs is más lehetőség. Ha megígérek
valamit és nem tartom be, megkérdezik az utcán.”
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül