KÖSZÖNÖM, HÁT EZT A RÁMERŐLTETETT DOLGOT MÁR PEDIG AZ Eus KVÓTÁNAK AZ A KÖVETKEZMÉNYE, KELL NEM EZT ESZED!!! SZÓVAL BELŐLEM SE NEHÉZ KIVENNI HOVA SZAVAZOK..::)))
Van még egy hetük rúgkapálni, azután már csak a történelemkönyvek lábjegyzetében emlékeznek meg róluk, mint a valaha élt legkorruptabb hazaáruló bértollnokairól. :))
Tudsz te számolni? Nézd át a parlamenti matematikát! Javasolnám még, hogy tanulmányozd a választási törvényt. Valamint közlöm, hogy nem írtál hülyeséget azzal, hogy a hatalmat akarják. A fidesz is, ők különösen, mert édes a préda számukra, amiről nem szeretnének lemondani.
Valhogy úgyvagyok vele LMP-ét Fletóék arra akarták RÁBÍRNI FIDESSZEL NEM,DE Bernike nem ment bele (ALÁ AKARTÁK ÍRATN,TUDJÁTOK,MINT MIKOR MEGKÖTIK A KEZÉT NA MOST IS AZT MONDOM Ő LESZ A VÍZVÁLASZTÓ,PROFI::))::) AZÉ NE HIGGYÉTEK NEM VAGYOK ELBIZAKODVA..
Szerintem ideje lenne, hogy összeüljetek a nagy eszetekkel, hogy eldöntsétek végre, hogy “liberális vezér” (mityu) vagyok, “Momentumos” (HPeti), vagy “fidesz funkcionárius” (ahogyan a legnagyobb hazudozó Jon_Arbuckle írja). . Egyelőre az jön le minden olvasónak, hogy kétségbeesetten fröcsögtök és hazudoztok most már teljesen össze-vissza és értelmetlenül.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül