kibírom én,ha fáj.. nem sírok...francba az pedig izgat a hűséges szavazók ott vannak-e még!! -persze ezzel mindenki így van..gondolja magában van egy FIX csapat..na Pyninek nem ezek a gondjai...::))) Ahány párt annyi gond mondtam is, mért nem merjük felfedni volt aki már elkezdte abba maradt ez is!!
Össze-vissza kamuzol és vagdalkozol, nagyon ciki, amit művelsz. Tőlem csináld, ha az okoz örömet neked, hogy rajtad röhögnek az olvasók pártállástól függetlenül.
na ez volt az igazi öngól :) most ismerted be hogy fideszes vagy (tudod, a hazudozót rólad írtam, te meg ebből most a fideszre húztad) grat, ez szép volt, csak így tovább :))
Te melyik alternatív valóságban élsz? Csak hogy képben legyél: az általad meglincselésre való Orbán és pártja a 4.ciklusára készül,a kérdés csak az mekkora többséggel nyernek.Lehet itt uszítani,agymosottazni akik rájuk szavaznak,meg elszámoltatásról hadoválni,csak éppen semmi valóságalapja nincs.Kezd el szokni az érzést,hogy újabb 4 évig ( hála a jó Istennek!) ők vezetik az országot,és fejlődünk szépen tovább,mint eddig,illegális migránsok nélkül.Az olyan tizen-huszonéveseknek mint te is,marad a lázadás,az utcai tüntetések.Szép jövő előtt állsz :)
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül