Topiknyitó: -pny 2018. 02. 08. 13:39

NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül  

Itt lehet folytatni a bezárt topicot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HPeter76
HPeter76 2018. 04. 01. 20:59
Előzmény: #3876  Jon_Arbuckle
DÁ DÁ DÁ
Jon_Arbuckle
Jon_Arbuckle 2018. 04. 01. 20:58
Előzmény: #3873  -pny
nem égetek én senkit.. magamról semmit nem írtam, te meg lángolsz magadtól is 0-24 :)
HPeter76
HPeter76 2018. 04. 01. 20:58
Előzmény: #3870  HPeter76
Tényleg ARRA CSINÁLJUNK TOPIKOR Migráns  NEM az nullával jelöljük
Migráns Igen azt 1-gyel Már régen is gondoltam ERRE..
mityu2 2018. 04. 01. 20:58
A liberális vezér megint hazudik !:""
"Devizahitelesek megmentése”. Klassz, hogy ki lett vezetve az egész és mindegyik Ft-os, de ezt olyan ostobán csinálták, hogy ELŐBB évekig gyepálták a Ft-ot és ugrasztották meg a banki költségeket (ami ugye beépül), majd a csúcson erőből Ft-osítottak... Szar árfolyamon, súlyos adók által terhelt banki díjak mellett."
HAZUDSZ MEGINT
FEJEZD BE
Jon_Arbuckle
Jon_Arbuckle 2018. 04. 01. 20:57
Előzmény: #3870  HPeter76
én már elég rég óta értem...
-pny
-pny 2018. 04. 01. 20:57
Előzmény: #3871  tokugawa_ieyasu
:)
pii 2018. 04. 01. 20:57
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 20:56
Előzmény: #3869  Jon_Arbuckle
Zavarotokban már azt se tudjátok, mit hazudozzatok. Nyomjad csak, ahogy látom, fel se tűnik, hogy magadat égeted:)
thibi99 2018. 04. 01. 20:56
Törölt hozzászólás
tokugawa_ieyasu
tokugawa_ieyasu 2018. 04. 01. 20:56
Előzmény: törölt hozzászólás
Ne zavard össze őket, kérdezz valami migráncsosat, amiről van érvényes párt utasítás.
Bár nem biztos hogy minden fidesz hívő naprakész, hogy most éppen Óceániával vagy Eurázsiával áll hadban a Vezénylő Elvtárs :))
HPeter76
HPeter76 2018. 04. 01. 20:55
Előzmény: #3869  Jon_Arbuckle
Isteni értem már...
Jon_Arbuckle
Jon_Arbuckle 2018. 04. 01. 20:54

pny elvtársat kérdezd, ő a helyi fidesz funkcionárius..
és egyben topic gazda.. ő dolga lenne tematizálni.. hát arra tematizál, amerre a pártvezetés mondja neki..
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 04. 01. 20:54
Előzmény: #3558  BudFox
Valóban vannak kockázatok, Bad! De a fidesz dúlás permanens kockázatát, további 4 vagy ki tudja hány éves prolongálását semmi kedvem vállalni. Már minden érv elhangzott itt, kivéve fakusz úrtól mert ő csak az államadósság dicsőséges kezeléséről hajlandó említést tenni. Nem kell elhinni mindenről, hogy arany, ami fénylik. Az meg, hogy mi lesz, ha esetleg mégis bejön az, amiről Orbánék rémálmai szólnak, hogy ellenzékbe szorul a fidesz, majd meglátjuk. Puszta hazugság, hogy nincsenek ellenzéki programok. Ha nem tudnak megegyezni majd a most ellenzékiek, akkor isten óvja az országot! De még nincs lefutva semmi...
HPeter76
HPeter76 2018. 04. 01. 20:54
Előzmény: #3865  HPeter76
Helyembe hoznak mindent Eu befogad..::)))
-pny
-pny 2018. 04. 01. 20:53
A 20000 kötvényes migránson túl Orbánék befogadtak bő 4000 muszlim “menekültet” is 3-szorosan túlteljesítve a kvótát, ami ellen ugye hőbörögtetek és népszavaztatok a vezér csettintésére...
HPeter76
HPeter76 2018. 04. 01. 20:53
Te édes na lesz ítt még Önellátásra berendzkedés nekem az írottak azt súgják!!!
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 04. 01. 20:52
Előzmény: #3557  kusz1
Jót nevettem ezen, mert pont ezt vártam tőled. Így legyen lottó ötösöm! Nulla az, amit érvelsz, pedig ezzel döngeted a melled, aztán csak linkelgetsz. Amiket írtam, arról egy sor reakció se, bravó. Csak a lesajnálás meg az "agymosott" duma. Ha a rogánminisztériumtól vagy, szerintem igen, akkor üzenem a főnöködnek, hogy nyugodtan szélnek eresztheti a személyi állományát, mert igen harmatos a teljesítményük és átlátszó a ténykedésük. Az ilyen írásokra mondom, hogy olyan gyenge, mint egy halványlila tavaszi lepkefing...
thibi99 2018. 04. 01. 20:50
Törölt hozzászólás
HPeter76
HPeter76 2018. 04. 01. 20:49
nem tudom ki tolja ítt a balold. szekerét legjobb védekezés a támadás..
-pny
-pny 2018. 04. 01. 20:49
Előzmény: #3855  Jon_Arbuckle
Nézzük az Orbán-kormány elmúlt 8 évének leghangzatosabb szövegeit és a valóságot (egyelőre kb. csak címszavakban és röviden, de ha kell jönnek a részletek is), azaz a nagy Fidesz hazugságok:
.
- "Nyugdíj megmentés” - szólt a propaganda. Valóság: Az MNYP-t törvénytelenül (alkotmányellenesen, csak közben jogfosztották az AB-t) kizsarolták, felélték, a beígért egyéni állami számla pedig 7 éve nincs és terv sincs róla... Most mindenki bő 50%-al több magán nyugdíj megtakarítással rendelkezne, ettől fosztottak meg 3 millió leendő nyugdíjast, az állami nyugdíjrendszer pedig biztosan fenntarthatatlan.
.
- "Devizahitelesek megmentése”. Klassz, hogy ki lett vezetve az egész és mindegyik Ft-os, de ezt olyan ostobán csinálták, hogy ELŐBB évekig gyepálták a Ft-ot és ugrasztották meg a banki költségeket (ami ugye beépül), majd a csúcson erőből Ft-osítottak... Szar árfolyamon, súlyos adók által terhelt banki díjak mellett.
.
- “Adósságcsökkentés”. Sokszor leírtam részletesen, hogy mekkora kamu. Itt csak röviden: a GDP arányos kimutatott adósság 80%-ról 75%-ra csökkent. De elment GDP 10% MNYP, 10-12% devizatartalék, van egy már biztos 3%-os Eximbank korrekció, kérdéses még ennek a 2-3-szorosát jelentő MFB trükk, amit még nem meszelt el az EU, illetve van egy államadósságon kívüli GDP 12%-nyi orosz hitel PAKS 2. miatt... Ha ezt mind összeadjuk, jócskán GDP 100% felett vagyunk... Hát ez minden, csak nem adósságcsökkentés... 
.
- “Rezsicsökkentés”. Az első két évben teljesen komcsi, piacidegen módon valóban volt -10% a lakossági gázárra azzal, hogy hatósági áras lett. Azóta viszont a világpiaci árak mélyen beestek, a gáz viszont maradt a befagyasztott hatósági ár szintjén, jó magasan. Tehát évek óta a “rezsicsökkentés”-nek kamuzott Fidesz propaganda a valóságban rezsinövelés.
.
- “Bürokrácia csökkentés”. Ez egyértelmű volt, hogy üres duma, az is lett: a kormányzati szektor szinte dupla lett a valóságban (az államtitkárok száma 3-szoros). Egyedül a parlamenti létszámot vitték le, de azt is csak azért, hogy a saját előnyükre átírhassák ennek ürügyén a választási rendszert.... Az önkormányzati rendszer fölé egy kormányhivatali rendszer épült ki, ami túl azon, hogy megint durva Fidesz centralizáció, az ígért szövegekkel szemben durván NÖVELTE A BÜROKRÁCIÁT. A teljes közigazgatásban többen dolgoznak, mint korábban. Kisebb államból tehát sokkal nagyobb lett.
.
- "Munkahelyteremtés". Ezt megoldották kb. egy óriási statisztikai csalással. Lett közmunka program (amit már ők is inkább leállítanának, mert egy pontig rendben volt, de több 100e-s szinten már sokkal többet visz, mint hoz), meg beleszámolják a HAZAI munkavállalókba azokat, akik tartósan KÜLFÖLDÖN dolgoznak. Teljesen nonszensz, a statisztika szembeköpése.
.
- “Adócsökkentés” + egyszerűsítés. A SZJA egy kulcsos lett, és így átlagosan valóban csökkent is (az egy külön téma, hogy erről társadalmi igazságosság szempontjából ki mit gondol). DE. Az ÁFA 25%-ról 27% lett, és bevezettek vagy 10-12 új adófajtát, amelyeket vagy közvetlenül vagy közvetve, de mégiscsak az emberek fizetik meg... Megintcsak lehet azon vitázni, hogy mi a jobb: a béreket, vagy inkább a fogyasztást terhelő adók irányába elmozdulni, de az össz adóterhelés NEM csökkent.
.
- "Korrupció csökkentése, leszámolás az oligarchákkal". A legnagyobb hazugságuk ez. Szerintem nincs olyan épeszű ember, aki tényleg elhiszi, hogy egy falusi gázszerelő 200 mrd-os és világbajnok gazdagodó lehet 4-5 év alatt piaci alapon... És ez csak egyetlen példa. Orbánék minden korábbi kormánynál korruptabbak, a teljes kormányzati munka, törvényhozás, minden a pénzérdekeknek (ill. a hazug propaganda érdekeknek) rendelődött alá.
.
- Migráns ügy. 3 éves durva propaganda és hazudozás ellenére Orbánék minden korábbi kormánynál több migránst engedtek be: ukrán bűnözőknek adtak tömegével állampolgárságot, befogadtak 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim “menekültet” 3-szorosan túlteljesítve a kvótát.
.
Meddig hagyjátok magatokat Orbánék által megalázni, átverni?

Topik gazda

-pny
-pny
3 4 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek