miért, nem a fideszesekre szokták mondani, hogy a migránstémát erőltetik? Hogy terelik a figyelmet a fontosabb dolgokról? Ez pny homokozója.. Címe: "VÁLASZTÁS 2018 - cenzúra nélkül" 1. nem nagyon van másról szó, csak a migránsokról, mert pny erre tematizál folyamatosan! 2. Folyamatosan cenzúrával fenyeget, ha számon kérem rajta rólam megfogalmazott hazugságait hát ezért valószínűsítem h fideszes
Pontosan tudod, miről beszélek... Egyrészt, ha azzal kezdik, hogy változott a véleményük, az egészen más eset lenne. Másrészt olvastad Phylaxa februári szövegét: szerinte mindig is migráns párti volt. Ez mindenképpen hazugság...
Változik a világ! Már a boszorkányokat sem égetik meg és a Vatikánnak van az egyik legmodernebb csillagvizsgálója,amivel Isten létezését kívánják bizonyítani... Akkor az egyszerű halandó nézetei változhatnak. Az más kérdés,hogy ez hogyan történik...
Érthető, hogy ingerült vagy, rossz lehet, ha szembesítenek a múltbeli kamujaiddal, vagy önellentmodásaiddal. A személyeskedést viszont fejezd be. Megjegyzem: egyre nagyobb ökörségeket írsz ingerültségedben, így ezzel is csak magadat járatod le...
Hazudsz. Te pont a Genfi alapján korábban visszatoloncoltál volna minden arab országból ideérkező (idéztelek), most pedig tapsikolsz, hogy bár nem kellett volna, Orbánék mégis befogadtak bő 4000 muszlim migránst. . Ez a no komment kategória.
én nem hagytam jóvá egyetlen fideszesnek sem, hogy tőlem lopjon idézetet és azt a saját véleményeként tűntesse fel! szóval fejezd abba és húzz vissza a narancsszékházadba!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül