Ezek a Migránsokkal FELTÖLTÖTT országok azt gond. Európai tagok mindent elbírnak Na ez a közös Eu,mikor nem törődünk milyen körülményeknek TESSZÜK KI A MÁSIKAT..Valahogy így kellene felfogni NEM MIGRÁNSOKKAL KALÓZKODI Keresztbe-kassul!! Óh és akkor csodálkozzunk másfelé fognak zajlani a dogok!! MIGRÁNS IDE NE JÖJJÖN, ÉN EGYELLENZÉKI PÁRTÓL SE LÁTOM GERINCESEN KIÁLLNÁNAK MAGUKÉRT!!
Azt monja Gambi meg sokan, mért engedtek be 400 ez. embert!! -BIZONY MÉG FEL SE VOLT RAJZOLVA A HATÁRVÉDELEM!!! -Ahol (országban)meg HATÁRVÉDELEMRE NEM ADAKT, hát nézzenek azok szembe vele!!! józsi vagyok szép és laza/ Ákom bákom bergenye!! -Jó HÚSVÉTI MENŰ SORT..
Megnéztem a riportot. Elmondják, hogy elmondta, hogyan nyúltak le közpénzeket, de aztán ezt mégsem mutatják be (???), és hogy cipősdobozban hordta a pénzt jobbra-balra (simán), meg hogy a dk mindent tud az mszpről, mert Czeglédy a kém (milyen meglepő!). Az simán lehet, hogy ment a kp mozgás. Az viszont elég kérdéses, hogy egy VÉDETT tanú nyilatkozhat egy TV-nek (választások előtt 1 héttel...), ahol azért nem mutatják az arcát, mert ő maga kérte (??? egy védett tanú esetében, ha megengedi, mutathatják az arcát és elmondhatja tanúvallomását a nyilvánosság előtt? wtf??). Ráadásul az árnyékarc általános iskolás felolvasást tart a riportban. Biztos izgult, hogy magától nem jut eszébe a szöveg.
Katonasággal. Ahogy 3000 éve is tették. Tudom technikailag lehetetlen. De azért talán mégis meg kelene próbálni, hátha előre felé haladtunk az elmúlt 3000 évben és nem visszafele. :)
"4000 muszlim menekült". Amikor pedig valaki megkérdezi, hogy honnan veszed ezt, akkor "Muszlim országból érkezett". Keresztényekről hallottál már, akiket üldöznek bizonyos muszlim országokban?
Korrektebb lenne, ha mindennap százszor leírnád, hogy "Orbán takarodj!". Más értelme úgysincs annak amit írsz. :)
Voltak és vannak is olyan országok, akik bizony vissza akarják toloncolni a nagy részét, de nem tudják. Hozzánk is vissza akarják még mindig toloncolni, mert rajtunk haladtak keresztül. Ez a Genfi-egyezmény, eszerint működnek a dolgok. Csakhogy neked semmi megoldásod sincs rá, csak az, hogy hadd jöjjenek, majd alkalomadtán belerúgunk abba aki beengedi őket. Maci legalább következetes. Hihetetlen amit művelsz. :)
És azt is láttad, azonnal feljelentést tettek? És azt is tudod, hogy a fideszmaffia hazug médiája már jóval százon felül van a pervesztes itéletek számával?? Szinte naponta buknak a hazudozás okán.
Amit most kapunk EU-s pénzeket, azt ki fizeti? Ha lenne ilyen, hogy az
EU fizet a menekültek után, azt logikailag azok a tagállamok fizetnék
nettó módon, akik nem fogadnak menekülteket. De nincs ilyen. És amit én
kiemeltem, hogy a nemzeti konzultációban hazugságok szerepeltek. Az nem
olyan bonyolult. ************************************************************************************************** Most jelenleg így van!! -Juniusba HATÁRNÉLKÜLI MIGRÁNS KVÓTA SZAVAZÁS>>>ÍTT BETERVEZIK!! Nincs hazugság NER-be Ez is külön mondat Amit most kapunk EU-s pénzeket, azt ki fizeti Evidedens minden ország fizet be,de többet kap vissza amelyek nem olyan fejlettek!! Franba 14 éve Unióba vagyunk most magyarázzam..
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül