Külön nem igen,,::))) Épületek ÁTADÁSA, FELAJÁNLÁSA NA AZT DÍJAZZÁK!!(mért nem otthon csinálja ez a jó ember meg mért nem USÁ-ba visszi) Kalifátus azt akarnak egész Európából (Elfoglalnak bennünket,,egész Európát)
Zavarukban össze-vissza kamuznak. Érthető, hogy fogalmuk sincs, hogyan magyarázzák meg azt, ami ellen 3 évig hőbörögtek. Érdekes, hogy melyik Fideszes milyen stratégiát választ. Phylaxa és pampa hirtelen migráns párti lett, de csak ha erről van szó, amúgy nyomja a korábbi migráns rettegés lemezt. Azaz egyszerre akarják a teljes ellentmondást képviselni. Simeone egyértelműen a Fidesz propaganda stratégiája mentén halad, azaz nyomja tovább a Sorosozást, a Fidesz migránsokat meg le akarja tagadni. Tokos, BudFox vagy csak játssza, vagy tényleg durván tájékozatlan, szándékosan akarják összekeverni a muszlim migránsokat a kötvényes kínaiakkal.
Arra válaszolj nekem, hogy miért jobb bő 4000 muszlim menekült/migráns (ugyanonnan, ugyanakkor, ugyanazzal a menekülthullámmal érkeztek), amit FULL nekünk kell fizetni, mint 1300 muszlim menekült/migráns (kvóta), amiért még fizet is az EU? . Miért jobb a 4000, mint ugyanabból az 1300, ami ellen 3 éve megy hőbörgés és el lett rá szórva sok 10 mrd Ft?
Voltak itt olyan Fideszesek, akik konkrétan lövetni akartak anno (pl. pampa), de Phylaxa is minimum vissza akarta toloncoltatni őket. Aztán azóta, hogy kiderült, hogy Orbánék milyen mennyiségben fogadtak be migránsokat, hirtelen "migráns párti" lett.
Amit most kapunk EU-s pénzeket, azt ki fizeti? Ha lenne ilyen, hogy az EU fizet a menekültek után, azt logikailag azok a tagállamok fizetnék nettó módon, akik nem fogadnak menekülteket. De nincs ilyen. És amit én kiemeltem, hogy a nemzeti konzultációban hazugságok szerepeltek. Az nem olyan bonyolult.
Azert szerintem ez bonyolultabb. Az EU kibocsat aaa kotvenyeket, amibol ad penzt a tagallamoknak. Ugyan mibol fogjak ezeket visszafizetni? Nem a tagallamok befizeteseibol? A koltsegeket a tagallamok, koztuk mi is fizetnenk, akarhogy is nezzuk.
tehát a 4000 jöhet? a 20 ezer kitudja ki kötvényes is ok? akkor mi bajod a migárcióval? mert ugye a te számításod szerint a 4000 10 év múlva simán 10 ezer lesz 30 év múlva 30 ezer nemde? mondjuk a kötvényesek 100 ezren van még az a másik 2000 elegyen 10 ezer máris 140 ezer migró remegsz már?
Azert szerintem ez bonyolultabb. Az EU kibocsat aaa kotvenyeket, amibol ad penzt a tagallamoknak. Ugyan mibol fogjak ezeket visszafizetni? Nem a tagallamok befizeteseibol? A koltsegeket a tagallamok, koztuk mi is fizetnenk, akarhogy is nezzuk.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül