Topiknyitó: -pny 2018. 02. 08. 13:39

NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül  

Itt lehet folytatni a bezárt topicot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
-pny
-pny 2018. 03. 30. 13:09
Előzmény: #2858  Phylaxa
“nem kell nekik semmi különösebb program, tudod mit tettek”
.
Tudjuk bizony: Orbánék ukrán bűnözőknek adtak állampolgárságot, befogadtak 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim migránst.
Törölt felhasználó 2018. 03. 30. 13:07
Ezen az oldalon minden számbavehető párt programja egy kattyintással elérhető, kivéve a fidesz, ami máshol sem:
https://index.hu/belfold/2018/02/22/igeretszamlalo_kampany_program_fidesz_mszp_jobbik_lmp_dk_momentum_egyutt/
Megnézve a fidesz.hu-t, vagy a fb oldalukat még elkeserítőbb a helyzet:
nekünk Magyarország az első, megvédjük a migránsoktól, sorostól, brüsszeltől, az ensz-től?!
a CEU-tól, a civilektől, a cigányoktól, az ellenzéktől... (sőt elégtételt veszünk!)
Ha pedig közben nem arra figyelsz amit mondanak, hanem arra amit csinálnak, rájöhetsz ennek az okára is....
Phylaxa 2018. 03. 30. 12:33
Előzmény: #2856  Peterbond
Erről van szó. Tehát képben vagy, nem kell nekik semmi különösebb program, tudod mit tettek. Mindenki így van ezzel, eldönti, hogy neki jó volt, vagy nem. Erről szól a választás.

Továbbra is álítom, hogy az illegális migránsáradat tagországi kézben tartása az egyetlen új elem és minden választás az EU-ban erről szól. Persze a külső határok védelme is fontos lenne, de ebbe is tojnak bele. Ezen csak a választások tudnak segíteni. Aztán 2019-ben EU parlamenti választás. Na ott lesz gondban Gyuri bácsi. :)
Peterbond 2018. 03. 30. 12:25
Előzmény: #2856  Peterbond
A hívek meg kitartanak velünk bármerre is megyünk csak jól kell beadni a propagandát.
Peterbond 2018. 03. 30. 12:24
Előzmény: #2853  Phylaxa
"Egy hatalmon levő kormánynál pláne 8 éven át, nagyjából tudjuk (ha figyeltünk), hogy mit fog tenni, ha folytathatja."
"Az új elem az illegális migránsáradat kezelésének Brüsszeli központosítása miatt, a saját kézben tartás hangsúlyozása."
2015.09.30 :
Orbán Kéri az ENSZ-et hogy tárgyalásokat folytasson és a "A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként."
2018.03.01:
" Nem az ENSZ dönt" kampány.
2010: Megvédjük a magánnyugdíj pénztárakat
2011: Államosították a nyugdíjpénztárakat. Már akkor is hazugsághegyek és fenyegetések álltal. Ha annyira a mi érdekünk volt miért nem lehetet normálisan dönteni róla.
2008: Hazaárulás hogy Paks2 szerződései titkosak. Orosz befolyás
2011: Paks2 iratai még titkosabbak mint voltak. Oroszok már nagy haverok. 
Bár ez alapján igazad van minek programok. Azokat még a végén számonkérnék az emberek. Elég csak tenni ami éppen érdekünkben áll és azt hazudni hogy végig a mellett álltunk ki. A hívek
-pny
-pny 2018. 03. 30. 12:12
Előzmény: #2853  Phylaxa
Csak hogy tisztában legyen mindenki azzal, hogy a propaganda ellenére mit gondol a Fidesz a migrációról:
.
 "Phylaxa 2018. február 17. Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.”
.
“Phylaxa 2018. március 18. 17:13
Egyébként valóban migránspárti vagyok”
BudFox
BudFox 2018. 03. 30. 12:08
Előzmény: #2850  peter_s
Én is kíváncsian várom már a választásokat...
És már csak amiatt is érdekes lesz,hogy a közvélemény kutatók mennyire tudták most is pontosan vagy pontatlanul megmondani az eredményt.
A Jobbik -ot szerintem igen túlbecsülik...ilyen 17-19 % -okról írnak ha jól tudom..múlt héen még enyin álltak...de szerintem ez optimista.
Az LMP -vel kapcsolatban is érdekes lesz szerintem az előrejelzés...szerintem ezt a pártot lesz a legnehezebb belőni...
MSZP -nek még megvan a maga szavazótábora...persze az öregebbek kihalnak, és fiatal MSZP -s szavazót olyan megtalálni mint tűt a szénakazalban.
DK - Gyurcsány meg úgy keveri a lapokat és a xart hogy a tőzsdei hullámvasútazás kutya füle a DK -s népszerűségi görbéhez képest...
Aztán mjad megint ott ülnek vasárnap este a közvélemény kutatók az M1 -en stúdióban és mindent megmagyaráznak :D Ha pontosan becsültek akkor azért..ha meg mellé lőttek arra is meglesz a magyarázatuk. :-))
Phylaxa 2018. 03. 30. 12:05
Előzmény: #2849  Törölt felhasználó
Egy hatalmon levő kormánynál pláne 8 éven át, nagyjából tudjuk (ha figyeltünk), hogy mit fog tenni, ha folytathatja. Ez volt 2006-ban, 2010-ben, 2014-ben és ez van most is. Az új elem az illegális migránsáradat kezelésének Brüsszeli központosítása miatt, a saját kézben tartás hangsúlyozása. Ezt pedig tudhatod, hiszen beleálltak és kitartanak mellette. Nagyon helyesen.

A furcsa nekem az, hogy másnál nem jelenik meg ez. De megértem, hogy a nemzetközi internacionalisták ezt nem engedik meg nekik. Szerintem pedig ez fog dönteni most. Mint ahogyan mindenhol az EU-ban a választásokon.
BudFox
BudFox 2018. 03. 30. 12:03
Előzmény: #2849  Törölt felhasználó
Valóban nem beszél a Fidesz a programról..vagy mondjuk az elért eredményeiről...én mint Fideszes én is furcsának és rossznak tartom hogy nem beszélnek eredményekről, pedig akadnak jócskán szép eredmények...
Ez egy ilyen kampány, mindent a bevándorlás politikára tettek fel.
Majd 1 hét múlva kiderül hogy jó volt -e ez a taktika.
Az ellenzék meg annyira balfék hogy még ebből sem tud előnyt kovácsolni.
BudFox
BudFox 2018. 03. 30. 11:59
Előzmény: #2848  -pny
Én szoktam hallgatni reggel, munka közben a Kossuth rádióban Orbán Viktort igy péntekenként...szerintem jó dolgokról beszél....olyan dolgokról amik a hazánkat érintik és fontosak.
peter_s 2018. 03. 30. 11:31
Előzmény: #2848  -pny
Csak dumál, hogy paráztassa a népet Soros miatt, nem kell komolyan venni.
Nagyon pofára fog esni mert lehet, hogy nyernek - erre egyre kevesebb az esély -, de az 50% nem lesz meg nekik az országgyűlésben. Abban a helyzetben lesz mint Merkel de koalíciós partnert nehéz lesz találni. Egyre inkább érzik ezt szerintem és ezért csapkodnak, vagdalkoznak kínjukban.
Ők is tudják, hogy a közvéleménykutatás szemfényvesztés mert nem reprezentatív kutatások hozzák ki rendre a magas Fidesz előnyt, vagyis nem véletlen valószínűségi mintavétellel készülnek a felmérések.
.
Ez kb. olyan, mint amikor az elszámoltatásról és Gyurcsány börtönbe zárásáról hadovált 2010 előtt, aztán nyertek és nem lett semmi, találtak pár balekot, akiken elverték a balhét, a GYF kormányból senkit sem vontak érdemben felelősségre. Ha nyernek, akkor megint a hülye kis mutyis ügyeikkel lesznek elfoglalva, nem lesz itt semmiféle elégtétel. 
Törölt felhasználó 2018. 03. 30. 11:26
Keresgélek a fidesz választási programja után.
Tud valaki segíteni?
Kb ennyit találtam:  személyi jövedelem-adó-kulcs további csökkentése, Brüsszel által előírt menekültkvóták teljes elutasítása,  határvédelem fenntartása, béremelések folytatása
-pny
-pny 2018. 03. 30. 11:16
Tiszta komcsi idők. Most már az ‘50-es évek szintjénél tartanak. A fekete autó a választások után jön?
.
“Orbán azt állítja, hogy kétezer "ellenségét" név szerint nyilvántartja a kormány
.
Elég meredek kijelentést tett a közrádióban.”
.
https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/30/orban_azt_allitja_hogy_ketezer_ellenseget_nev_szerint_nyilvantartja_a_kormany/
Karvalytokes
Karvalytokes 2018. 03. 30. 09:48
Előzmény: #2835  gambadoro
Az egykulcsost a kisemberek fizetik,a gazdagoknak tőkejövedelme van.:)
-pny
-pny 2018. 03. 30. 09:47
“Bayer Zsolttal köpi szembe magát a közmédia
.
...a Bayer-féle könyvbemutató kezelése megint megmutatta, hogy a közmédia valójában nem a köz, hanem a kormány szolgálatában áll.”
.
https://index.hu/velemeny/2018/03/30/bayer_zsolt_konyvbemutato_kozmedia/
TAmecenas 2018. 03. 30. 09:17
Törölt hozzászólás
rodeki 2018. 03. 30. 07:19
Törölt hozzászólás
gambadoro 2018. 03. 29. 23:28
Előzmény: #2842  Törölt felhasználó
azért nem tették annyira törvényesen lásd elios
egy ideje már a látszatra sem adnak
de valóban: elszámoltatni sem az lmp, sem az mszp nemfog
jobbik talán, de a jobbiknak nulla szakembergárdája van
szomorú
tudod, ma éppen azt mondta nekem valaki, hogy "kivel akarsz elszámoltatni? nincs itt már senki".... szomorú
az értékes emberek nagy része elment és, ha vissza is jönne, mér nem érti a rendszert
nem azt mondom, hogy nemzethalél, de sok jót sajnos ne várjunk :(
ilyen szokásos állóvíz, langymeleg, elvegetálsz, azt hiszed, jól élsz, pedig nem, de, ha sok pénzed is van, itt nem lehet igazán jól élni - ez a tragikus
nem véletlenül tolja az összes fideszes tolvaj a lopott pénz jó részét más országokba
itt még elkölteni sem lehet
Törölt felhasználó 2018. 03. 29. 23:04
Előzmény: #2839  gambadoro
Így van, ahogy mondod. Az EU-s pénzek szétszórva, a szekrényből kiesnek a csontvázak, hosszútávú felmondhatatlan szerződésekkel, pénztáros javára, ráadásul a világban is várható egy jó kis korrekció, összeomlás.
Nem is olyan biztos, hogy főnyeremény lesz igazgatni az országot a következő években.
Fideszistáknak  meg a számlájaikon ott hentereg legalább egy évezredre elegendő vagyon.
Itt csak az a kérdés, hogy valahogy számonkérik-e a lopást, csalást, hazudozást, vagy eltűnnek élvezni vagyonukat.
Elszámoltatni csak forradalommal lehetne őket, megdöntve a rendszert, hiszen végülis minden gazemberségüket törvényesen tették. Ha én vagyok a törvény, akkor nekem mindent szabad.
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 29. 22:24
Előzmény: #2840  HPeter76
Fontos megjegyezni teleszájjal ordít LMP nem áll mellénk!!

Topik gazda

-pny
-pny
3 4 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek