ha nem csalsz, akkor a fidesz minden csak nem kisvállalkozás barát gazdasági eredményt pedig nem ért el de olvasnám, mégis, szerinted mit? érdekel csak tényszerűen
érdekes a kötvényes egyébként szintén most hallottam, hogy rengeteg kínai lép le bár én sokat látok ami aggaszt, ők azt mondják, hogy a legtöbb megpróbálja aztán megy is tovább, mert nem tudnak pénzt keresni
Zseninek azért nem mondanám, mert alkalmaz egy jól bejáratott tömegmanipulációs technikát, olyanoktól átvéve akiknek a neve a történelem szemétdombján van. Undorító a dologban, hogy nem elvi meggyőződésből csinálja, hanem a Fideszmaffia Zrt érdekében és védelmében.
amit írtam a felmérésről igaz és saját fideszes belső információ jobb lenne, ha nyernének, szűken fognak is talán ami nagyon érdekes, hogy tudják, nagyon inog a dolog, mégsem eröltetik felhívom a figyelmet matolcsira, aki azt mondta, drága lesz hamarosan a finanszírozás mintha nem akarnának nyerni most
"Hmm...érdekes...én olyat olvastam hogy abból a 4000 -ből amit mindig leírsz, annak a 90 % -a Kínai ?" . Tokos is ezzel próbálkozott, de ebből csak az derül ki, hogy TI ENNYIRE TÁJÉKOZATLANOK VAGYTOK! . A 20000 kötvényesnek valóban kínai a többsége. De a befogadott 4000 menekült/migráns viszont muszlim országokból érkezett. Forrás: a BM alá tartozó Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, http://www.bmbah.hu/images/statisztikak/171212%20BMH%20Statisztika%202017%20I-XI.xls
"Majd akkor is ezt mondjátok amikor délután már nem mertek kimenni az utcára.... Vagy amikor a nyaralódba vagy a hétvégi kis vityillódba beköltöznek.... Vagy éppen a szomszédodba költöznek...." . Gondolom, a migránsokról beszélsz. Migránsügyben ez Orbánék egyenlege: ukrán bűnözőknek adtak állampolgárságot, befogadtak 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim migránst. Soha korábban egyik kormány se fogadott be ennyit. Szóval, ha a migránsoktól rettegsz, akkor Orbánéknál tiltakozz.
Horthy óta nem volt olyan vezetőnk, mint Orbán - mondja Rizsaszilárd! Hát, én is így látom. A magyar nép szétszabdalásában, elüldözésében, gyűlöletkeltésben egymást múlják felül...
baloldali blokk :-) neked például valami konkrét rosszat tett a Fidesz a vállalkozásoddal kapcsolatban hogy ennyire baloldali vagy ? vagy csak hagyományosan baloldali család vagytok ?
Hmm...érdekes...én olyat olvastam hogy abból a 4000 -ből amit mindig leírsz, annak a 90 % -a Kínai ? :D azok nem arabok... arab olyan 150 ember körül volt ha jól látom ? Na most én is ismerek arab kardiológust ...elég jó orvos..ide járt egyetemre...
2010-ben, de még 2014-ben is sokat gondolkoztam ezen a kérdésen. . Azóta nyilvánvaló: BÁRKI. Ennél az országrombolásnál, amit ezek művelnek ugyanis bármi jobb.
"Mi köze Orbán Ráhelnek a turizmus állami pénzeihez? . Juhász Péter ellenzéki politikus szerint Orbán Ráhel beszélget állami pénzekről a Magyar Turizmus Zrt. vagy a Magyar Turisztikai Ügynökség egyik képviselőjével azon a felvételen, amelyet ő hozott nyilvánosságra." ... Hivatalos pozícióról azóta sincs szó, ám a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója, Guller Zoltán idén márciusban elismerte, hogy beszélt arról, hogy Orbán Ráhel is részt vesz a magyar turisztika megreformálásában." . https://index.hu/belfold/2018/03/29/orban_rahel_felvetel_szalloda/
A 20000 kötvényes migráns igen. A kvóta 3-szoros túlteljesítését jelentő bő 4000 muszlim migráns oltalmazotti-, ill. menekültstátuszt kapott (amit a kvóta emberei is kaptak volna).
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül