A linkedből: "A tagállamok kormányainak a Tanács keretében ülésező képviselői 2015.
július 20-án – az egyes tagállamok sajátos helyzetét is figyelembe véve –
konszenzussal elfogadták a 40 000, egyértelműen nemzetközi védelemre
szoruló személy Görögországból és Olaszországból történő áthelyezéséről
szóló állásfoglalást. Az elkövetkező két év során Olaszországból 24 000
személy, Görögországból pedig 16 000 személy áthelyezésére fog sor
kerülni. A Tanács 2015. szeptember 14-én elfogadta az egyértelműen
nemzetközi védelemre szoruló személyek Olaszországból és Görögországból
más tagállamokba történő áthelyezésére szolgáló ideiglenes és rendkívüli
mechanizmusról szóló (EU) 2015/1523 határozatot" Szóval igen, a probléma nem ezekkel van. A másik sokszázezerrel, akikről ebben nem esik szó. Kérlek hagyjuk ezt a szubrutint, az agyaroggyant elvtársaidnak futtasd le ezek után, ne nekem...
Utoljára dolgoztam helyetted igyen. Legközelebb a tényeket magadnak kutasd fel, ha már ennyire cikin tájékozatlan vagy, miközben hűde nagy hangú véleményed azért van - ezek szerint kizárólag Fidesz plakátok alapján. Ez értelmes emberek között rettenetesen gáz. . https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=CELEX%3A32015D1601
Bocs, egy kicsit belenéztem, az EU döntés 40000 alapvetően védelemről szóló menekültről szól. Nem a migránsokról. A migránsokról ebben nem esik szó, szóval szerintem ezt az 1300 fős kvótát át is ugorhatjuk, nem érdekel senkit. A problémát az a sokszázezer jelenti, akikről az a vélemény, hogy oda kellene visszahelyezni, ahol átlépték a Schengeni határt, vagyis, ide a mi nyakunkba. Ha jól rémlik a kezdeti álláspont. Lapozzunk, pénznyelő drága, nekem ezt az 1300-as szubrutint kérlek ne futtasd le többet...
“Engem nem vezet meg a Fidesz, mert én azt állítom, hogy ezekből 1 is sok Európában.” . Akkor ezt egyrészt Fideszen belül vitasd meg a migráns párti Phylaxával. . Másrészt Fideszen belül vitasd meg Orbánékkal, hogy miért szórtak el sok 10 mrd-ot arra, hogy végül az ingyen 1300 helyett sok pénzbe kerülő 4000-et fogadjanak be!
Ja és a kvóta 1300-a után kaptunk volna EU pénzt is, a 4000-et full mi fizetjük. . A Fidesz hívek tehát hőbörögnek 1300 ellen, ami nekünk nem vagy alig kerülne pénzbe, de tapsikolnak ugyanabból 4000-nek, amit full mi fizetünk. . Kedves Fidesz hívek, iszonyatosan átvertek titeket Orbánék.
Na, majd jönnek a ballibek, és harcolnak. Lesz rögtön az 1300-ból 130000. Megmutatják, mennyivel többet ki tudnak harcolni nekünk... Szerintem pontosan tudod, hogy mire bármit keresztül lehetett volna verni az EU bürokráciáján, Magyarország megtelt volna. Nekik kellett szembesülni a problémával, hogy érzékeljék. A németek is a saját határuklat védik most is, nem hülyék azért teljesen... Angela asszonyság is megdöbbent, hogy jé, ezek ennyien vannak. Onnan persze a távolból lehetett nagy pofával osztani az észt... Az a szörnyű, hogy annyira agresszíven nyomod ezt a ballib propagandát, hogy már az értelmes gondolataidat is átugorja az ember.
Lent olvashattad. A Fidesz hívek szerint a 4000 ugyanabból tök rendben van, mint 1300, ami ellen 3 éve hőbörögnek. Ennyire butának néz titeket a Fidesz, de ha bekajáltátok, akkor jogosan tette.
Hogy az EU kemény terep-e? Igen. De ez lenne egy ország vezetőjének a dolga. De ő csak itthon látszat keménykedik NEKTEK, meg hazudik adópénzből az összelopott médiarendszeren keresztül, hogy hatalomban tartsátok. Ennyit Orbán királyról. Plakátkormány.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül