óvonéni már sarokba állított volna ennyi hazugsággal azt írtam és ezt pontosan tudod, hogy orbáni haverod ÁTENGEDETT 400 ezer migrót a SCHENGENI HATÁRON értesz? miért hazuccccc? hazuccccccni bűn aki hazuccccccik az lop is és fordítva, de ezt tudjuk orbáni után szabadon
Leírtam már: egységes, megerősített külső EU határvédelem. Ezt írtam az eleje óta. Érsd már meg!! AKKOR KÜLDIK ERRE MEGY KI A DOLOG FELSŐKORLÁT NÉLKÜLI KVÓTA KELL NEKED!!! ne beszélj már félre -idők végezetéig, hogy védjük meg magunkat ÁLL A KERÍTÉS AZ EGY DOLOG..
ó nem a nagy orbánidnak lett volna a feladata, hogy leviszi a hadsereget és a fidesz önkénteseket, köztük téged a határra és megvédi a hazát helyette áttolta őket ausztriába mert ugye nem katapultáltak a migrók 2 perc alatt a határra volt ideje orbáninak orbáni elárulta európát, erről beszélgessünk
??? Ez lenne a link, amit várok? Tudom, hogy melyik a több, de mint írtam, nekem nem 1300-al van bajom, nem is 4000-el, hanem a 400000-el, amit szóba hoztatok. Hol, ki ígérte meg, hogy az 1300 sosem emeledhet? Ezt várom öregem tőled már egy órája.
Orbánnak EZT KELLETT volna képviselnie az EU-ban keményen és erre partnereket szereznie. Ez lenne ugyanis a DOLGA. De ő inkább itthon hergelt titeket, mert az EU szintű politikához GYÁVA és BÉNA, itthon viszont azt hazudik a ti pénzetekből nektek, amit csak akar.
Lassan írom, hogy felfogd: Nem akar senki beengedni nagy számban migránsokat Magyarországra, és nem akarnak nagy számban Magyarországra jönni migránsok. Felfogható ez számodra? Tudod értelmezni ezeket a szavakat?
Ki nem szarja le, hogy több-e a 4000, mint az 1300? Fogadj be cigányokat a lakásodba 1 évig, aztán utána beszélgessünk az eltérő kultúrák békés együttéléséről!
Miért hazudsz? . Megismétlem: ugyanabból a körből vannak és MI BÍRÁLTUK VOLNA EL AZ 1300-at is. Ha Orbánék tegyük fel, hogy csoda szűrővel találtak 4000 hót becsületes, nagyon üldözött szegény menekültek, akkor a kvóta szerint is megtalálták volna őket, hiszen ott is mi bíráltunk volna UGYANAZZAL AZ ELJÁRÁSSAL UGYANABBÓL AZ EMBERTÖMEGBŐL! De akkor csak 1300-at kellett volna találnunk, most Orbánék megtették 4000 esetben, miközben hőbörögtek az 1300 ellen. . Mikor veszitek észre, hogy csúnyán átvertek?
"Leírtam már: egységes, megerősített külső EU határvédelem. Ezt írtam az eleje óta." És várni kellett volna, hogy a csoda bekövetkezzen??? Vagy volt ilyen?
a hegyen a benzinkútnál a kínaiak előttem már hablatyoltak magyarul vagy 10 percig bohóckodtak valami üveg boron mondtam nekik, otthon kellene ezt csinálni nem voltak megelégedve nektek az arabok a problem nekem a kínaiak én láttam közelről mit jelent a kínai invázió, ti semmit sem láttatok csak a tv-ből ez nagy különbség miért van az, hogy a németek szó szerint visszapattintják a kínaiakat? erről meséljen valaki
"UGYANAZOKRÓL AZ EMBEREKRŐL UGYANÚGY A MI ELBÍRÁLÁSUNKRÓL VAN SZÓ!" . NEM,NEM,és NEM! Nem ugyanaz a vallásuk,ezért nem is lehet egy kalap alá venni őket,bármennyire is szeretnéd. Másak a szokásaik,sokkal kompatibilisebbek Európához,mint az iszlám vallású illegális migránsok. . Tehát az 1300-nak semmi köze a 4000-hez!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül